![]() |
|
Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,906
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12096
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bademli ve ÜzümlüPilav
![]() 400 gr Pirinç 100 gr margarinEvin 50 gr Badem 50 gr Kuru üzüm(Sultani) 1 tatlı kaşığı Tuz 2 bardak Et suyu Yemeğin Tarifi Ön hazırlık olarak pirinci ayıklayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bademi küçük bir kaba koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuru üzümü ayıklayın ![]() ![]() ![]() Küçük bir sahanda yağın beşte birini, orta ateşte eritin ![]() ![]() ![]() Et suyunu bir taşım kaynatıp, bir kenara alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada kuru üzümü süzün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine kısık ateşte, pirinci 8-10 dakika daha, suyunu iyice çekinceye kadar pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|