![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bir kadının Aşkı...
Karımı 1998'in sonbaharında kaybettim... Yedi senelik evliliğimizin iki senesini kanser tedavisi için hastanelerde geçirmiştik. Karım, her evlilik yıldönümümüzde ikimizin fotoğrafını çerçeveler,"Bunlar bizim hayatımızın gölgeleri"derdi.. Öldüğünde, yedi tane resmimiz vardı. 97'in bir gecesinde onu aldattım. Oysa ona sürekli onu ne kadar çok sevdiğimi ve sonsuza kadar sadık kalacağımı söylerdim.Ölmeden iki hafta önce yine aynı şeyi tekrarladım. Tuhaf bir gülümsemeyle baktı bana ve sadece: "Biliyorum" dedi. İzmir'e kar yağdığı gün, yani bir ay önce, evdeydim.Fotoğraflarımıza bakıyordum yine... Her çerçevenin altında bir harf olduğunu ilk kez o günfarkettim. -A. -R. -K. -A. -S. -I. -N. Gerisi için yılları yetmemişti. Ama sanırım "Arkasına bak"yazmaya filan niyetlenmişti. Hemen çerçevelerin arkasına baktım. Hiçbir şey yoktu.Sonra birşey dürttü beni, hepsini teker teker söktüm. İnanabiliyormusunuz,her birinin arkasından bir mektup çıktı!Geçirdiğimiz her sene için sevgi dolu sözler yazmıştı. 1997'deki resmimizin içinden çıkan zarf ise simsiyahtı. Ve içinden şu sözler çıktı:"14 Mart 1997/Gözlerin bana başka birine dokunmuş gibi baktı/Söylemene gerek yok,biliyorum..." 2002'deyiz. Onu kaybedeli 4,aldatalı 5 yıl oluyor.İçim acıyor şimdi. Çünkü kadınlar biliyor, hissediyor... seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz,sevgi dilsizdir
![]() |
#2 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 2 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 10144
İtibar Gücü: 1418
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() tamam güzel ama ben sevdiğimi söylüyorum yanlışmı yapıyorum, hayır...gözler yeter tabi anlatmaya ama bazen bunu duymakta ister...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 98 Thanked 4 Times in 2 Posts
Üye No: 9447
İtibar Gücü: 1622
Rep Puanı : 210
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() SÜper Bİr Yazi Ellerİne SaĞlik.:d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 10 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 5572
İtibar Gücü: 1466
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() eline emeğine sağlık
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Msn Yazı Tipleri (: Msndeki Yazı Tiplerinden Sıkıldım Diyenler İcin | eRtunGa | MSN, ICQ ve Diğer Mesajlaşma Programları | 0 | 10-04-2009 10:32 PM |
Ayşe Arman Yunan basınında | Author41 | Yurttan Haberler | 0 | 07-19-2009 12:33 PM |
Koca Kafalar Buzda Dans Ayşe Arman Ingilizce | TiTaN | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-30-2007 09:00 PM |
Mükkemmel Honda... | Misyoner | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-14-2005 05:07 PM |