![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 10 Thanked 141 Times in 57 Posts
Üye No: 3682
İtibar Gücü: 1559
Rep Puanı : 7447
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() babam ölelei 12 yil olmustu ve ben 20 yasina geldigimde babasiz olmanin
acisini artik çok daha ii anliordm.annemle birlikte küçük ama mutlu bir dünya kurmustuk kendimize.mevsimlerden bahardi,bu bahar daha bi coskulu hissediyordm kendimi.biçok arkadas edinmistim.ayse,fatma merve daha bi çou...hergün belirli saatlerde bulusup eglenceli dk.lar yasiorduk. onlarla o kadar çok egleniordm ki artik ise bile gitmiordm. yine ise gitmedigm bi günde yanliz basima dolasirken arkadaslarmla herzaman oturdugumuz parkta gördüm onu! o kadar güzeldiki ... bir süre çevresinde dönüp beni farketmesini umdum ama bana hiç bakmi_ ordu.tam umutsuzluga kapilmaz üzereyken son bir cesaretle yanina yal- lastm ve''oturabilirmiyim?''diye sordm.deniz mavisi gözleriyle bana bakip,küçük bir tebessümden sonra ''oturabilirsiniz''dedi.kalbim heycandan deli gibi çarpiordu.ne söyleyecegimi bilemiordm.sonra kisik bi sesle''adim alper'' diyebildim.bana dönüp ''ceren''dedi.bir süre sohpetten sonra telefonlarimizi birbirimize verip ayrildik.aksam olanlari anneme anlattim.annem gözlerimdeki mutlulugu farkedince çok sevinmisti. ilerleyen günlerde ceren ile daha sik görüsür olduk.zaman ilerledikçe ona daha çok baglaniordm.o hayatima girdikten sonra ise gitmeye baslamis, diger arkadaslarmla da daha az görüsür olmustum.arkadaslar sitem edince kendimi affettrmek için onlari aksam yemegine davet ettim ve hazirlik yapmak için erkenden ewe gittim.anneme arkadaslarimin gelecegini ve güzel bir yemek için hazirlik yapmamiz gerektigini söledim.aksam gelip çatmisti.kapi çaldi,hemen kosup açtim.arkadaslar gelmisti.onlari salona alip sofrayi hazirlamak için mutfaktaki anneme yardima gittim. sofra hazirlandiktan sonra salona geçip onlari içeri çagirdm.arkadaslarimi masaya alirken annemin bakislarindaki korku ve saskinlik ifadesini hiç anlayamamistm.tam arkadaslarimi tanitiyordum ki annem büyük bir feryatla masadan ayrilip gitti.olanlari bir türlü anlayamiyordm.arkadaslarimdan özür diledim ve yemege basladik.yemegin ve sohpetin ardindan arkadaslar gitti.annemin odasina gidip olanlari sordugumda hiç cvp.vermedi.sadece yüzüme bakip agliordu! aradan 3 ay geçmisti.arkadaslarla ve özellikle ceren le görüsmelerimiz iice siklasmisti.bir aksam anneme sözü ceren den açip onunla birbirimizi ne kadar çok sevdgimizi anlattim.annem mutlu olmamdan gülüordu ama gözün_ deki aciyi ve korkuyu hissedebiliyordm.öbür gün is dönüsü ewe geldigimde bir misafir vardi.tanistik ve annem o arada kayboldu.bu kisi bana tuhaf sorular sorup durdu.1 -2 saat oturduktan sonra annem gelip misafiri yolcu etti.anneme gelenin kim oldugunu sordugumda da doktor oldugunu söyledi.''yoksa hastamisin'' dedim.annem doktorun benim için oldugunu söyledi.sabah erken kalkip hastaneye gittik ve bir çok testten geçirildim. bir kaç saat sonra doktor yanima gelip hiçbiseyimin olmadigini söyledi ve annemi odasina çagirdi.aksam annem ewe geldiginde gözleri aglamaktan sismisti.ne oldugunu sordugumda ,''bi cenazeye gittim,çok etkilendim'' dedi. artik ceren le hemen hemen hergün görüsüyorduk.her geçen gün ona olan askim içimden tasacak gibi oluyordu.ewe erken döndügüm bir gün misafirler oldugunu gördüm.kimse beni farketmeden mutfaga gidip atistirirken ister istemez kulak misafiri oldum.konu bendim ve annemin niye üzgün oldugunu o an anladim.meger hastane,doktor hep bu yüzdenmis.meger ben sizofreni hastasiymisim.adini bile daha önce duymadigim bu hastalik benim hayal aleminde yasamama neden oluyormus.misafirler gidene kadar ortaya çikmadim. annem onlari geçirdikten sonra beni arkasinda gördü ve ''bir sey duydunmu'' der gibi yüzüme bakti.ona'' her seyi duydum '' dedim.kadincagiz gözleri dolmustu ve bana sarilarak agladi.ona üzülmemesini ve kendimi çok ii hissettigimi söyledim ama gerçekten korkmustum.bana arkadaslarimi davet ettigim gün hasta oldugumu anladigini söyledi.annemin anlattigina göre benim hiç arkadasm yoktu.ewe davet ettigim kisiler tamamen hayal ürünüydü.annemin hazirladigi sofrada sadece ben oturmusum ve sanki arkadaslarim varmis gibi saatlerce o hayali varliklarla konusmustum. hiçbir sey umrumda deildi.hersey,bütün bir dünya hayal olabilirdi ama ceren...ya oda hayalse? bu ihtimal beni delirtmeye yetiyordu. annem birçok ilaç getiriyor,bunlarin rahatlamam için oldugunu söylüyordu. ama ben zaten rahattim.isten ayrildim ve aradan 3 gün geçtikten sonra disari çiktm.her zaman gittigim parka gittim.arkadaslar yine ordaydi. aslinda belki oradan hiç ayrilmamislardi.onlarla konusurken parktaki diger insanlarin alayli alayli güldügünü fark ettim.o gülen insanlara ''siz gerçek deilsiniz!'' die bagirdim.ama onlar sadece gülüyordu. pesimi birakmalarini söyledm.nereye gidersem onlar da benimle beraberdi. ilaçlar beni iyice dagitmisti.düsüncelerimi toparlayamiyordum.arkadaslar da yavas yavas benden uzaklasiyordu.ceren i aramaktan korkuyordum.çünkü ararsam ceren die birinin hiç var olmadigini anlayabilirdim.bir gün dayanamayip aradim ve her zamanki yerimizde bulustuk.oa bir yandan basima gelenleri anlatirken diger yandan da çevredeki insanlara bakiyordum. yine bana gülüyorlarsa bu ceren nin hiç olmadigini bana gösterecekti. ewet çevredeki insanlar yine alayci bi sekilde bakiyordu ama gülmüyorlardi. ceren olayi beni gün geçtikçe bitiriyordu! bir gün anneme cereni ewe getirecegimi söyledim.annemin gözleri kocaman oldu.yine bir hayali ewe getiecegimden korkuyordu.ama ben kendime güveniyordum.ceren bir hayal deil,gerçekti.annem isteksizde olsa benim israrlarimla kabul etti.öbür gün ceren le bulustuk ve ona.''seni biraz sonra anneme götürecegim'' dedim.ceren çok telaslandi.hazirlik yapmadigini söyledi ama ben israr edince kabul etti.artik geri dönüs yoktu.biraz sohpetin ardindan ewe dogru yola koyulduk.sokaga gelip ewe yaklastigimizda son bir kez kulagina egilip ''seni çok seviyorum''dedim.ewe geldik kapiyi çaldim annem açtiginda ben önden girip ayakkabilarimi çikardim ve ceren i içeri aldim.anneme bakip gözlerimle ceren i isaret ederken kalbim duracakti sanki.annemin gözlerindeki yasi görünce oldugum yere yigildm.demek yine hayaldi....ama annemin agzindan çikan su kelimeler benim için o an bir dua kada kutsaldi! ''hos geldin,güzel kizim!'' not:suan da ceren le ewliyim.bir oglumuz var ve gayet iyiyim. Alıntı...
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 285 Thanked 300 Times in 86 Posts
Üye No: 2594
İtibar Gücü: 1967
Rep Puanı : 16049
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() way beee ...akıl oyunları 2 bu yasanmıs hikaye üzerine çekilebilir...aynı film gibi...çok etkileyici...paylasım için tesekkürler dostum...
Ronaldinho Show Muhtesem müzik eşliginde... Daha büyügü var diyen varsa gelsin(Resimli) Erkekler Kadınlardan Ne Bekler??? (Resimli Anlatım) Hiç Nos Takılmış Bilgisayar Gördünüzmü? Kim 500.000 YTL İster (12.000 soru kapasieli ) Daha önce hiç >[KARINCA]< gördünüz mü? Atatürk ingiliz lorduna lafı oturtmuş... TÜrklerİn DÜnyaya İmzalari.......... ![]() Esprİlİ Erkeklerİn Özellİklerİ Yılın Fişi(tavsiye) |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ben Aski Siradan Yasayanlardan Degilimki | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-16-2008 04:43 AM |
Aski Bulurum | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-28-2007 10:26 AM |
kedileri aski | charlie | Eskiler (Arşiv) | 4 | 12-24-2006 01:42 PM |
Devlerin Aski VCDRiP | astra06 | Yerli Film | 3 | 08-13-2006 01:23 AM |