www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-22-2006, 12:50 AM   #1
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2547
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

İlk aşklar unutulmaz denir bakalım kankalar arasında unutanlar varmı ilk aşkınızın adı neydi?ve hala ilk aşkınıza içinizde bir sevgi varmı?

once ben cevaplıyım ılk askımın adı buraktı :d suanda hala arkadasız:smile:
Old 03-22-2006, 01:15 AM   #2
KaRaYeL
ÇaKaL Üye

KaRaYeL Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 49
Üye No: 7515
İtibar Gücü: 1878
Rep Puanı : 23286
Rep Derecesi : KaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond reputeKaRaYeL has a reputation beyond repute

İLK AŞKIM AYNUR DU..Hala tek aşkım unvanını koruyo..ama ayrıyız
KaRaYeL çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-24-2006, 09:23 PM   #3
TiKkY_BoY
Daimi Üye

TiKkY_BoY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 44
Üye No: 5884
İtibar Gücü: 1700
Rep Puanı : 14969
Rep Derecesi : TiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond repute

ilk aşkım yani ilk aşık olduğum kişi öznur ama çok salakmışım

SÖMÜRÜCÜDEĞİL!! PAYLAŞIMÇI OLALIM
TiKkY_BoY çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-24-2006, 09:25 PM   #4
๏๒รєรรเ๏ภ
Forum Aşığı

๏๒รєรรเ๏ภ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 337
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3254
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi : ๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute

İlk Aşkım Orta 2 nci Sınıftaydı yanlıs hatırlamiosam 7 -A sınıfında tuğba diye bir kızdı..

yok walla hicccc birsey hissetmiom

LÜTFEN
๏๒รєรรเ๏ภ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-24-2006, 10:29 PM   #5
RoStWell
Forum Demirbaşı

Teşekkür Etme: 76
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4403
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi : RoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond repute

çok sakıncalı soru ben cvb vermek istemiyorum
RoStWell çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-25-2006, 04:54 PM   #6
TiKkY_BoY
Daimi Üye

TiKkY_BoY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 44
Üye No: 5884
İtibar Gücü: 1700
Rep Puanı : 14969
Rep Derecesi : TiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond reputeTiKkY_BoY has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen ReLaKsT
çok sakıncalı soru ben cvb vermek istemiyorum
neden kanka merakta bırakma bisi

SÖMÜRÜCÜDEĞİL!! PAYLAŞIMÇI OLALIM
TiKkY_BoY çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-28-2006, 07:48 PM   #7
ZaNdAR
ÇaKaL Üye

ZaNdAR Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 76
Üye No: 4739
İtibar Gücü: 1702
Rep Puanı : 7362
Rep Derecesi : ZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond repute

unuttum walla :-D

selametle..

ZaNdAR çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-28-2006, 09:22 PM   #8
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3939
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

ilk okulda pilotonikti orta sona kadar sürdü ama bitti canan dı

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-30-2006, 07:38 PM   #9
realwolf
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 10250
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : realwolf is on a distinguished road

6.Sınıfta Merve Adında Bir kıza..6.Sınıfta gelmişti .. Kütahyadan Gelmişti Sınıfımıza...Onu Görür Görmez aşık oldum..Tutuldum ona..Çok sevdim..Aşkımı ona haykırdım..Bağırdım..Bütün Okul biliyordu benım ona olan aşkımı..Belkide Öğretmenler bile biliyordu..Ama bilsinler beni ilgilendirmez..Ama o beni sevmedi .. Ama banada kaba davranıslar yapadmı..Zaman zamana yaptı ama beni fazla kırmadı .. Onu çok sewdim..Ve hala seviorum..O 8.SınıfTa sınıfımızdan Ayırldı..Babası İlçe Tarım müdürüydü Tahiniini isteniş babası.Aydına Çıktı Tahinleri..Babasu Su anda Aydın ili Tarım Müdür Yardımcıısı..Kızıyla Artık MSN den göürşüoruz..Caamarayı açınca titremyeebaşlıorum..Onu Çooooook Seviorum..Onu kolay kolay unutacağımı hiç zannetmiyorum. .. çünkü o Çok güzel Bi Kız..Su Bende 8.Sınıfa Gidiyorum oda..O Beni sewmior ama ben onu seviorum..Ben seni sevmişim sen beni sevmesende olur .. Zaten aşk Budur
realwolf çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-30-2006, 07:39 PM   #10
realwolf
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 10250
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : realwolf is on a distinguished road

Bu arada yaşım 27 diil 14 yaşındayım
realwolf çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:41 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.