![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2550
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Yapilan bir savasta ünlü kral Arthur maalesef esir düser.
> >>Karsi tarafin krali bu büyük sahsi affedebilecegini ancak bir sarti > >>oldugunu öne sürer. Kendisine bir soru soracaktir. Eger Arthur bu > >>soruya > >>dogru cevap verebilirse hayati kurtulacak aksi taktirde ölecektir. > >>Soruya cevap verebilmesi için bir yil süresi vardir. > >>Soru aynen söyledir:"Kadinlar ne isterler?" Bu soru tabi ki > >>dünyanin en > >>zor sorusu ancak kralin fazla bir tercih > >>sansi yoktur,ülkesine geri döner. Türlü alimlere, bilirkisilere > >>danisir. > >>Ama soruya tam bir dogru yanit bulamaz. Bu sorunun cevabini sadece > >>yasli > >>bir cadi bilmektedir.Artik en son gün gelmistir ve Arthur mecburen>>cadiya > >>gider. Cadi soruya cevap verecektir ancak bir sarti vardir. Cadi > >>cevap > >>karsiliginda Arthur'un yakin arkadasi, en iyi ve yakisiklı > >>sovalyesiyle > >>evlenmek istemektedir. > >>Arthur yikilir ve bunu kabul edemeyecegini söyler.Cadinin yanindan > >>ayrilir. > >>Sovalye olanlari duyar ve krala kosup, hiç birseyin kral'in > >>hayatindan daha > >>önemli olamayacagini söyler ve cadidan cevabi alirlar. "Kadinlar her > >>zaman > >>kendi özgür iradeleri ile karar almak isterler." Evet kesinlikle > >>dogru olan > >>bu cevap sayesinde kralin hayati kurtulur. Ancak sovalyenin hayati > >>sönmüstür. > >> > >>Cadi dünyanin en çirkin görünüslü mahlukatidir.Yemek yerken > >>kusar,tükürür ve her türlü olumsuz davranisi >gösterir. > >> Sovalyeyle evlenme gününde bile igrenç davranislar göstermistir. > >>Nihayet > >>sovalye için en kötü an yani gerdek gecesi gelir. Ancaaaaak,odaya > >>girdiginde karsisinda cadi yerine dünyanin en güzel kadinini görür. > >> > >>Acayip sasirir ve sorar: "Sen kimsin?" > >>Kadin cevap verir: "Ben evlendigin cadiyim. > >> > >>Ancak gündüzleri son derece çirkin ve geceleri son derece güzel > >>olurum.Ya > >>da gündüzleri son derece güzel ve geceleri son derece çirkin > >>olurum.Nasil > >>gözükecegime sen karar vereceksin." > >> > >>Sovalye çok kisa bir süre düsünür.Geceleri mükemmel bir sevgili mi > >>yoksa > >>gündüzleri esiyle beraber kazanacagi sayginlik mi? > >>Ve söyle cevap verir: " Nasil olmak istedigine sen karar ver > > >>lütfen.Ben > >>senin her haline karsi saygiliyim." > >>Cadi bu karar karsisinda çok sevinir."Sen bana seçme özgürlügümü > >>verdin ve > >>beni kisitlamadin sovalyem.Bu yüzden ömür boyu yaninda güzel ve > >>saygili > >>biri olarak gözükecegim." > >>Pekiii,burdan çikartacagimiz sonuç ne? > >>Biraz dusunun.............. > >> > >>Düsünün biraz daha düsünün > >>,......... > >> > >>"KADINLAR ISTER SON DERECE GÜZEL, ISTER SON DERECE ÇIRKIN > >>OLSUUUUUUUUUN, HERZAMAN CADIDIRLAR!!!!" :=)) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 76 Thanked 3,698 Times in 908 Posts
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4406
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi :
|
![]() kadınların istekleri bitmez
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 285 Thanked 300 Times in 86 Posts
Üye No: 2594
İtibar Gücü: 1969
Rep Puanı : 16049
Rep Derecesi :
|
![]() ne istediklerini kendilerde bilmez....ben artık onların ne istediklerini anlamaya çalısmaktan çok bi şekilde onları nasıl susturacagımı düşünüyorum...çünki benim için en güsel kadın susan(fazla konuşmayan) kadındır
![]()
Ronaldinho Show Muhtesem müzik eşliginde... Daha büyügü var diyen varsa gelsin(Resimli) Erkekler Kadınlardan Ne Bekler??? (Resimli Anlatım) Hiç Nos Takılmış Bilgisayar Gördünüzmü? Kim 500.000 YTL İster (12.000 soru kapasieli ) Daha önce hiç >[KARINCA]< gördünüz mü? Atatürk ingiliz lorduna lafı oturtmuş... TÜrklerİn DÜnyaya İmzalari.......... ![]() Esprİlİ Erkeklerİn Özellİklerİ Yılın Fişi(tavsiye) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2550
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() İki arkadaşımada katılıyorum ....
![]() |
#5 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 120 Thanked 157 Times in 93 Posts
Üye No: 2098
İtibar Gücü: 1640
Rep Puanı : 9080
Rep Derecesi :
|
![]() paylaşım için teşekkürler..
![]() |
#6 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3942
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
|
![]() konu için saol evet haklısın yazdıklarında...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Aşığı
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3257
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
|
![]() paylasım icin sağol
![]() |
![]() |
#8 | |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 25 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 681
İtibar Gücü: 1461
Rep Puanı : 22
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Devamli GÜncellenİyor; İster Resme Bak İster Çekİme Bak; Haftanin En SeÇmelerİ | oyundede | Yabancı Adult Videolar | 0 | 03-27-2010 06:59 PM |
1 GB Web Alanı + 25 GB Trafik + Domain = 30 YTL Yıllık / İster Windows - İster Linux | infobilisim | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-05-2008 02:40 AM |
Kadınlar Ne İster+Aşk | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 03:05 PM |
What Women Want / Kadınlar Ne İster / DVDRip / 2000 | bigx | Yabancı Film | 0 | 11-16-2006 05:43 PM |
What Women Want (Kadınlar Ne İster?) (istek) | CollαтєяαL™ | Yabancı Film | 4 | 08-25-2006 04:03 AM |