![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 63 Thanked 48 Times in 21 Posts
Üye No: 31
İtibar Gücü: 1568
Rep Puanı : 2415
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Mondragon: O golleri ben de yerdim
Mandragon'a göre kaleci Aykut 10 üzerinden 8 puan alacak bir performans sergiledi. Mondragon. "Yediği iki golde de hatası yoktu. Size açıkça söyleyebilirim ki, kalede ben de olsam o golleri yerdim” dedi. Fenerbahçe’ye yenilen Galatasaray’da dün sabah mini bir zirve vardı. Teknik direktör Gerets, kaleciler Mondragon ve Aykut bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Toplantıda ilk söz alan Kolombiyalı file bekçisi oldu ve, “Eleştirileri anlayamıyorum. Bana göre Aykut 10 üzerinden 8 puan alacak bir performans sergiledi. Doğru yer tutarak birçok pozisyonu başlamadan önledi. Yediği iki golde de hatası yoktu. Size açıkça söyleyebilirim ki, dün akşam (önceki akşam) kalede ben de olsam o golleri yerdim” dedi. YAPSAN BİLE ÖNEMİ YOK Mondragon’un bu sözleri özellikle Aykut’u etkiledi, genç file bekçisinin gözleri nemlendi. Bu sırada söz alan teknik direktör Gerets de yapılan eleştirilere kendisinin aldırmadığını belirterek, “Aykut sen de benim gibi davranmalısın. Bana göre de gollerde hatan yoktu. Ayrıca hata yapsan bile önemi yok. Çünkü hata yapmadan iyi bir kaleci olunmaz. Ayrıca böyle bir derbide ilk kez görev yaptığını sakın unutma. Futbolu bırakma noktasına gelen ağabeylerinin bile ne kadar heyecanlandığını gördün”diye konuştu. Bu sözler üzerine Aykut, Gerets ve Mondragon’a teşekkür etti. Neden Aykut? G.Saray kalesini Aykut’un korumasının nedeni sezon başına kadar uzanıyor. Genç file bekçisi, yeni hocası Gerets’e giderek, “Artık oynamak istiyorum, bu nedenle bırakın gideyim” diyor. Bunun üzerine Belçikalı hoca, “Olmaz öyle şey. Seni oynatacağım. Ligde Mondragon, kupada sen oynayacaksın” karşılığını veriyor. Gerets, bu kararını Mondragon’a da bildiriyor. Kolombiyalı’nın yanıtı da “Elbette” oluyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 10206
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() hayır kardeşim..ikinci golü ben bile kurtarırdım...ama naapalım..
samiyende farklı olcak.. bakalım |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 71 Thanked 61 Times in 19 Posts
Üye No: 8584
İtibar Gücü: 1542
Rep Puanı : 3025
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() valla ben de kurtarırdım hatta elimle değil ayağımla
![]()
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bende Elle Kolla DeĞİl YÜrekleee..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Galatasaray'da Mondragon sevinci | KaPGaN | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-14-2007 05:39 PM |
Mondragon sevinci | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-06-2007 04:07 PM |
GALATASARAY'ımızın Golleri | cross_night | Eskiler (Arşiv) | 2 | 04-11-2006 10:50 AM |