![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3942
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() gerçekten iğrenç insanlarda var içimizde...gerçekten yazık...
Yüzkarası ![]() ![]() Küçük bir kıza tecavüz ederken yakalanan yüzbaşının 7 çocuğa daha tecavüz ettiği öne sürülüyor Bahçelievler'deki bir apartmanda oturan vatandaşlar, önceki gün, bir çocuğun yardım çığlığıyla kapıya koştuklarında, şok edici bir manzarayla karşılaştı. Bir kız çocuğu belden aşağısı çıplak ağlıyordu; 30 yaşlarında bir erkek ise kaçmaya çalışıyordu... Apartman sakinleri, kıza yardım edip, polise haber verirken bir taraftan da adamın peşine düştü. Polis şaşkına döndü Haber sokakta hızla yayıldı ve saldırgan öfkeli kalabalık tarafından yakalanıp dövülmeye başlandı. Polis, olay yerine geldiğinde, tecavüz zanlısı, mutlak bir linçin eşiğinde ve kanlar içindeydi. Kocasinan Karakolu'na götürülen zanlının, İstanbul Hadımköy 1. Zırhlı Piyade Tugay Komutanlığı'nda görevli Mekanize Piyade Yüzbaşı Bülent A. (34) olduğu tespit edildi... Bülent A, Yenibosna Batı Garnizonu İnzibat Tabur Komutanlığı'na teslim edildi. Bülent A. sorgusunda depresyon nedeniyle rapor aldığını söyledi. Avukatı: Onu savunamam Bakırköy Adliyesi'nde 3 savcı, önlerinde, 8 ayrı dosyayla Bülent A.'yi sorguladı. Bakırköy ve Bahçelievler'de küçük yaştaki kız çocuklarına yönelik tecavüzlerle ilgili dosyalardaki zanlı da aynı kişiydi. Kurbanlardan alınan sperm örnekleri uyuyordu. Eşgal tarifi de aynıydı. Adliyeye aileleriyle beraber gelen 4 kız çocuğu, Bülent A'yı teşhis ederek, "Evet, bize tecavüz eden bu adam" dedi. Bahçelievler'de ablasıyla oturan ve bekar olduğu öğrenilen Bülent A.'dan sperm alındı. Bu örnek, diğer örneklerle karşılaştırılacak. "Yanlış anladılar" dedi Avukatı "Onu savunamam" diyerek adliyeye gelmedi. Bülent A, Y.A. adlı kız çocuğuna tecavüze kalkıştığı iddiasıyla ilgili şöyle konuştu: "Yolda hoşlandığım bir kadını gördüm. Takip etmeye başladım. Bir apartmanın önünde kayboldu. Ben de o apartmana girdim. Gördüğüm kıza, kadını görüp görmediğini sordum. Birden paniğe kapılıp 'Sapık' diye bağırdı. Sonra yere düştü. Ben kaldırmaya çalışıyordum ki, insanlar geldi. Bizi o halde görünce yanlış anladılar" dedi. Y.A. ise olayı şöyle anlattı: "Biri ağzımı kapatıp bıçak dayadı. 'Sus yoksa öldürüm' dedi ve soymaya başladı." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 17 Thanked 126 Times in 56 Posts
Üye No: 7388
İtibar Gücü: 2205
Rep Puanı : 28094
Rep Derecesi :
|
![]() cidden bu tür şerefsizlerin olmasından utanmak lazım
![]()
![]() |
#3 |
Banned
Teşekkür Etme: 54 Thanked 35 Times in 20 Posts
Üye No: 3225
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 1760
Rep Derecesi :
|
![]() keşke polis kurtarmasaydı da hakettiği cezayı bulsaydı şerefsiz sapık.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Üye No:
![]() allah belasını versin halkın eline vereceksin gebertsin bu lanetleri
|
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 9 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 5892
İtibar Gücü: 1433
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Şerefsiz Sapık
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 76 Thanked 3,698 Times in 908 Posts
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4406
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi :
|
![]() böyle insanları taksimde sallandırmak lağzımki millete ibret olsun...
bu kişilere ağır cezalar verilmedikce bunların sayılarıda artıyor umarım cezası caydırıcı bi nitelikte olur |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şimdiden duyuyorum | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-08-2008 03:20 PM |
Utanç | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-21-2007 10:09 AM |
Yaşına saygı duyuyorum / 24 eylül | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-24-2006 10:48 AM |