![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() sevgi aşk sevmek üzerine
Öyle bir girdin ki hayatıma şimdi seni çıkarıp atmak seniunutmak o kadar zok ki, bunu sen anlamazsın yaşaman lazım çünkü benim gibi unutulmadın. Kavusmak ölümse, hasretin zulüm, elbet kavuşuruz bekle be gülüm yanliz sana ait bu kanayan gönlüm ben yolumu çoktan çizdim ya sen ya ölüm. Zaman ve mesafe değil düşüncelerdir insanı yakın veya uzak kılan ben hep yakın gördüm seni düşündükçe sevdim sevdikçe düşündüm Sana şiir yazıyorum aklıma gelen her anımda, Ellerim titriyor kalemimi her elime aldığımda, Duygularım sel olmuş akıyor kağıdın her yanına, Gözlerim gözlerini arıyor bu dizeleri okuduğumda, Ne olur beni anla aşığım sana, Bırakma beni burada Bu hayatın yanlızlığında, Yaşanan asla kalmaz tek başına Eğer ki bir kapı hala açıksa... Eğer geceler seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı sabah olmazdı Sen en buyuk sevgiyi hakedecek kadar mukemmelsin, herkesin sevmeyi hakedemeyecegi kadar ozelsin! Sen, benim anilarla bitip giden, Rüyama hiç bir zaman ses vermeyen dogamsin. Utanirim, söyleyemem yasadigim yalnizligi, Kelimeler yetmiyor ki, bu mu sevda dedikleri.. Her yarinda bir umut, her umutta bir ozlem her ozlemde bir sevgi her sevgide birtek sen varsin.Sen benim ozledigim ozledikce sevdigim tek insansin... Dayanabilir miyim ki? bu darbeye kaldırabilir miyim? Ama her şeyin bedeli yokmuydu. Aşk her zaman mutluluk demek değil ya. Dünyada en ağır bedeli aşk için ödüyoruz herhalde. Mutlu olmak isteyenlere yanında promosyon olarak acı, keder gözyaşı veriyorlar.. |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 61 Thanked 1,454 Times in 518 Posts
Üye No: 11
İtibar Gücü: 2510
Rep Puanı : 79583
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() süper kanka sağol
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Üzerine | F.S.Mehmet1453 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-26-2008 12:09 PM |
Üzerine | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-23-2008 06:06 PM |
Üzerine | F.S.Mehmet1453 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-06-2008 09:17 PM |
Sevmek Değil Güzel Olan, En güzeli Seni Sevmek. | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 04-26-2006 10:19 PM |
Sevmek AŞkin Kendİsİ Olmaktir.......pekİ Sevmek ? | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 2 | 04-08-2006 10:56 PM |