![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Kaç gün koparabilirsin
Şu sahte dünyanın cimri ellerinden Ağarmakta olan bir günün Bekâretinin ardına mı sığındın Ağustos sıcağında. Buğday başağının başını eğdiği gibi Başını eğip gölgene mi gizlendin Balıkçı kayıklarının üzerinde dönüp dolaşan. Martıların çığlığına mı? Bu şehrin asude yalnızlığına mı gömüldün Ayak sesinden ürperen bir serçe gibi Saçaklar altına mı gizlendin Söyle sen şimdi bu şehrin neresindesin Hâkimin hışımla kalemini kırdığı yerde misin Avcının bir ceylanı vurduğu yerde mi Söyle inancımı yitirmek üzereyim Ve yitirdim Biliyor musun? Aşka inanmıyorum. alıntıdırrr
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() ama ben inanıyorum kanka paylaşım için saol
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yaptığım şeye bak ya inanmıyorum.. Dön götünü dönn.. ( No Rapid ) + CAPS | labalap | Türk Video | 3 | 12-17-2009 08:17 PM |
Aşka Gel | bulva | Türk Video | 0 | 08-18-2009 04:33 PM |
''Fisktür avantajına inanmıyorum'' | styla45 | Diğer Süper Lig Takımları | 0 | 07-09-2009 06:51 PM |
Kız : Yaptığın şeye bak ya inanmıyorum -- Erkek : Dön götünü dön , ne olmuş çekiyorum | electronics26 | Adult eski arşiv | 0 | 01-09-2009 03:29 AM |
ALLAH'a inanmıyorum dedi!? | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-21-2007 11:24 AM |