www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 04-14-2006, 05:16 PM   #1
servikal
Daimi Üye

servikal Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 21
Üye No: 11391
İtibar Gücü: 1591
Rep Puanı : 4582
Rep Derecesi : servikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond repute
Varsayılan kaspersk ve link verme yardımı lütfen

arkadaşlar benim iki sorum olacak 1. sorum yüklediğim ve bulduğum bu sayfalarda bulunmayan gizli çekimleri nasıl buraya taşıyabilirim
2. sorum kaspersky antivirüs deneme kullanıyordum süre bittiği için devamlı koruma altında değilsiniz msj geliyor kaldırıp yenisini kurmak istiyorum ama ne denetim masasından nede başka bir şekilde kaldıramıyorum uyduruk uzantı dosyaları bile silinmiyor delirecem bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
servikal çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı