![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Zidane
Fatih Terim bir gün İtalya’daki Trapattoni'ye gitmiş ve demiş ki: - Bizimkilerde futbolcu sizinkilerde; siz niye bu kadar başarılısınız da biz değiliz? Trapattoni " Bak şimdi anlayacaksın" demiş ve Zidane'ı çağırmış, demiş ki - Bak Zidane. Babanın oğlu olup da senin kardeşin olmayan kişi kimdir? Zidane - Benim... demiş. Fatih Terim'in bu çok hoşuna gitmiş ve hemen Türkiye’ye gelip antrenmanda olan Hakan Şükür'ü çağırmış, demiş ki - Hakan babanın oğlu olup da kardeşin olmayan kişi kimdir? Hakan düşünmüş bulamamış ve hemen Ergün'ün yanına gitmiş.Soruyu Ergün'e sormuş. Ergün cevap olarak - Benim demiş. Hakan büyük sevinçle hocasına gelmiş. Hocam " Buldum buldum Ergün'müş." demiş. Fatih Terim de : - Ne Ergün'ü oğlum Zidane Zidane... demiş |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2547
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() alemdar66 daha önce çikan fikralari fbli yapmisin düzelteceine kendin bulsana
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ronaldinho vs Zidane | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 2 | 10-15-2007 04:26 PM |
Zidane | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-03-2007 11:51 PM |
Zidane gibi! | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 5 | 11-23-2006 05:50 PM |
Zidane, Bangladeş'te... | cİHAn | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-07-2006 09:24 PM |