![]() |
|
Yurttan Haberler Yurttan Haberler Bu Bölümümüzde. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 5 Thanked 16 Times in 15 Posts
Üye No: 4
İtibar Gücü: 3535
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() UŞAK (İHA) - Uşak'ın Eşme ilçesinde 9 gün önce kaybolan ve dün akşam saatlerinde fosseptik çukurunda cesedi bulunan Umut Balık'ın ailesi, İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin yenilenmesini istiyor.
Umut'un babası Ercan Balık, İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopside içinde kuşku kaldığı ve bu nedenle yeni bir otopsi istediğini söyledi. İkinci bir otopsi yapılmadan oğlunu defnetmeyeceğini belirten Balık, "İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi raporunda oğlumun boğularak öldüğü belirtildi. Vücudunda hiçbir iz ve darbeye rastlanmadığı ifade edildi. Tertemiz, anadan doğmuş gibi olduğu belirtildi. Bu mümkün değil. Oğlum 9 gündür kayıp. Bu raporla ilgili kuşkularım var. Yeniden, ikinci bir otopsi yapılmasını istiyorum. İkinci bir otopsi yapılmadan Cumhurbaşkanı, Başbakan, TBMM Başkanı ve tüm devlet büyüklerinden yardım istiyorum. Bu konuyla ilgilenmelerini bekliyorum. Oğlumu ikinci bir otopsi olmadan defnetmeyeceğim. İçimdeki kuşkuların giderilmesi için bunu bekliyorum" dedi. Anne Hanım Balık ise, ikinci bir otopsinin yapılması konusunda ailecek kararlı olduklarına işaret ederek, yeni bir otopsi olmadan oğullarını kesinlikle toprağa vermeyeceklerini kaydetti. CENAZE EŞME'YE GETİRİLDİ Bu arada; Umut'un cesedi, otopsinin tamamlanmasının ardından bugün öğleden sonra Uşak'a getirilerek Eşme Devlet Hastanesi morguna konuldu. Ailenin otopsi sonucuna itiraz etmesi üzerine yarın gerçekleşmesi planlanan cenaze töreni ertelendi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|