![]() |
|
Şiirler Ve Güzel SözLer Aşka dair Şiirler Ve güzel Sözler |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2010
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 98587
İtibar Gücü: 1142
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beni bağışla ne olur
Beni affet bitanem Yemin ederim Her şeyin üstüne yemin ederim ki Cahil bencil Düşüncesiz mantıksız Ve kötü biri değilim Zerre kadar kötülük Zerre kadar art niyet yok içimde İlk görüşte vurulduğum Dizlerimin bağını çözen Bedenimi titreten Aklımı başımdan alan Bakışına canımı adadığım gözlerinden Yaş akıtmak değildi niyetim Kurban olurum akıttığın her damlaya Hay ben öleydim de tek damla akmasaydı Baktıkça huzur bulduğum Tebessümüyle sevince boğulduğum Her saniye hayalini kurduğum Gülüşüne canımı adadığım Kusursuz melek yüzüne Hüzün düşürmek değildi niyetim Kurban olurum yaşadığın her eleme Hay ben öleydim de hissetmeseydin Mükemmel birisin Dünyalar güzelisin Kusursuz emsalsizsin Yaratılmış en değerli varlıksın Her şeyin en iyisine En güzeline layıksın Ben neyim ki Ben ancak ölürüm yoluna Allahın bu nadide kuluna Mutsuzluk yaşatmak değildi niyetim Kurban olurum çektirdiklerimin her birine Hay ben öleydim de hiç birini yaşamasaydın Beni bağışla ne olur Beni affet bitanem Yemin ederim Her şeyin üstüne yemin ederim ki Cahil bencil Düşüncesiz mantıksız Ve kötü biri değilim Zerre kadar kötülük Zerre kadar art niyet yok içimde Seviyorum Aşığım Tutkunum Vurgunum Kölenim Ben yokum İnan ki ben diye bir şey yok Çoktan çıkardım beni benden Nefes aldıkça Kalbim attıkça Seni yaşıyorum ben diye İnşallah layık olabilirim Sana ve sunduğun sevgiye |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|