![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Geceler anlar beni
Kalabalıklar ortasında yalnızlığımı Kahkahalar atarken efkarımı Ve kimsenin bilmediği o sessiz yanımı... Geceler anlar beni Sıcacık karanlığının ortasında bir varımdır bir de o Sarılırım tüm hasretimle dosta,hiç bırakmamacasına Bir çay tadında sohbetlerin hatırı Ve şiir tadında yaşamların sevdası Akar yüreğimden geceye;belki siyah belki en manalı Geceler anlar beni Yıkılan hayallerimin enkazı altında kalan yüreğimle Gözümü alamazken yarınların güzelinden Göze alamadım yeni enkazları,ta baştan başlamayı Ya da görmeyi sonunda leyla olmadığını Cesaretsizliğimin utancıyla kapısındayken dostun O eşsiz vefasına sığınarak ağladım ve ağladım Nola güneş doğmasa olmasa birtek sabah Nola yıldızlar kalsa sade onlar konuşsa Nola hep sessiz kalsam herkes beni anlasa Darağacına giderken sorulsa son dileğim Kalsam sonsuza değin En insan yanımla ve en insan dostumla... Ahmet Aslan
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
alemdar66 (04-27-2006), Bostandere (04-27-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() eyvallah kanka emeğine sağlık
|
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3260
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() eywallah
![]()
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Anlar mısın Beni | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-19-2008 09:51 PM |
Anlar mısın Beni | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-16-2008 10:03 PM |
GeCeLeR`in Oyun Arşivi (upload By GeCeLeR) | GeCeLeR | Oyun Download | 6 | 02-14-2007 11:26 AM |
geCeler | SnBnaSorGecelerKacSaat:(( | Eskiler (Arşiv) | 7 | 01-14-2006 04:31 PM |