![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Kimi sevsem sensin Kimi sevsem sensin, hayret Sevgin hepsini nasıl değiştiriyor Gözleri maviyken yaprak yeşili Senin sesinle konuşuyor elbet Yarım bakışları o kadar tehlikeli Senin sigaranı senin gibi içiyor Kimi sevsem sensin, hayret Senden nedense vazgeçilemiyor Her şeyi terk ettim, ne aşk ne şehvet Sarışın başladığım esmer bitiyor Anlaşılmaz yüzü koyu gölgeli Dudakları keskin kırmızı jilet Bir belaya çattık, nasıl bitirmeli Gitar kımıldadı mı zaman deliniyor Kimi sevsem sensin, hayret Kapıların kapalı girilemiyor Kimi sevsem sensin, senden ibaret Hepsini senin adınla çağırıyorum Arkamdan şımarık gülüşüyorlar Getirdikleri yağmur, sende unuttuğum Hani o sımsıcak iri çekirdekli Senin gibi vahşi öpüşüyorlar Kimi sevsem sensin, hayret İn misin cin misin anlamıyorum Atilla iLHAN |
![]() |
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 65 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 7850
İtibar Gücü: 1448
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() tesekkurler
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
kimi aç ölüyor, kimi pür neşe | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-25-2008 11:54 AM |
Sensin sevincim neşem, sensin derdim kederim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-03-2008 08:34 AM |
Ne Zaman Seni Sevsem | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-06-2007 10:02 AM |
Kimi namaza kimi gezmeye | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-21-2007 08:50 AM |
Kimi Dövdü, Kimi Küfür Etti/21 ocak | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-21-2007 12:18 PM |