![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() ![]() BUGÜN VE DAİMA Seni öyle seveceğim ki sevgilim, Bütün olumsuzluklara karşı çıkarak. Seni öyle seveceğim ki sevgilim, Senin korkularına gülücükler atarak. Seni öyle seveceğim ki sevgilim, Tüm insanlara örnek olarak kalacak. Seni öyle seveceğimki sevgilim, Gözlerimde bütün iklimleri yaşatarak. Sevgimle bütün çiçekler açaçak. Seni öyle seveceğim ki sevgilim, Ilık,nemli rüzgarlarla tenini okşayarak. Seni öyle seveceğim ki sevgilim, Yeryüzünde tüm sevgileri kıskandıracak kadar. Seni öyle seveceğim ki sevgilim, Neden,niçin diye hiçbir sebep olmayacak. Seni öyle seveceğim ki sevgilim, Yaralarını,hatalarını öpüşlerimle kapatarak. Seni öyle seveceğim ki sevgilim, Sadece sevgimi ve seni koruyarak. Dünyada fırtınalar koparacak kadar. Seni öyle seveceğim ki sevgilim, Bazende senin için görünmez olarak. Gitmek istediğin yollara ışık tutarak. Seni öyle seveceğim ki sevgilim, Her ihtiyacın olduğunda koşup,sığınabileceğin kadar. Seni öyle seveceğim ki sevgilim, Senin bile hayrete düşüp inanamayacağın kadar. Seni öyle seveceğim ki sevgilim, Bu sevgiyle adın hep anılacak. Gözlerin mutluluk dolacak. Seni öyle seveceğim ki sevgilim, Benim adım sevgi olana kadar... |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
sisligölge (05-03-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 28 Thanked 119 Times in 48 Posts
Üye No: 7820
İtibar Gücü: 1520
Rep Puanı : 5960
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() emeğine sağlık dostum...
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
BugÜn Ve Daİma | LeGoLaS | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-01-2008 12:36 PM |
Bugün hüzün, bugün hüsran ve bugün sensizlik çökerken içime | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-17-2008 05:24 PM |
Bugün | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-13-2008 01:35 PM |
O Gün Bugün | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-06-2007 05:40 PM |
Bugün... | VaGrAnT_AdAnALı | Eskiler (Arşiv) | 2 | 06-24-2006 02:48 PM |