![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 0 Thanked 3 Times in 2 Posts
Üye No: 13275
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 181
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Ali Poyrazoğlu yazmış....
Şunları bir araya toplayayım. Bir güzel muhabbet edelim" diye düşündüm. Mutfak işinden de anlarım. Donattım sofrayı. Bayağı uğraştım. Hepsinin, ayrı ayrı ne yemekten, ne içmekten hoşlandığını iyi bilirim. Bayağı da para gitti. Birinin yediğini öbürü yemez. Ötekinin içtiğini beriki içmez. Dört kişilik sofra kurdum. Mumları da yaktım. Bak hepsi, Erick Satie severdi. Hatırladım. Müziği de ayarladım. Geldiler. 20 yaşımda ben, 35 yaşımda ben, 40 yaşımda ben ve bugünkü ben dördümüz. Birden yirmi yaşımı, otuz beş yaşımın karşısına oturttum. Kırk yaşımın karşısına da, ben geçtim. Yirmi yaşım, otuz beş yaşımı tutucu buldu. Kırk yaşım ikisinin de salak olduğunu söyledi. Yatıştırayım dedim. "Sen karışma moruk" dediler. Büyük hır çıktı. Komşular alttan üstten duvarlara vurdular. Yirmi yaşım kırk yaşıma bardak attı. Evin de içine ettiler. Bende kabahat. Ne çağırıyorsun tanımadığın adamları evine. Ömür dediğin üç gündür, dün geldi geçti yarın meçhuldür, O halde ömür dediğin bir gündür, o da bugündür.. sewgiler...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Teşekkür Etme: 0 Thanked 3 Times in 2 Posts
Üye No: 13275
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 181
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() okuyan yok mu yani şimdi....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
Üye No:
![]() eywallah kanka
|
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2031
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() eline saglık çok güzel bir yazı olmuş
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
herkes güzel | F.S.Mehmet1453 | Adult eski arşiv | 30 | 07-24-2009 05:32 PM |
Bugün herkes Tuğçe için verilen ilana ağladı | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-31-2008 07:27 PM |
Herkes Uykuda | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-02-2008 05:40 PM |
Herkes Gibiyim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-02-2008 05:39 PM |
Herkes Nerde???? | yabanci | Eskiler (Arşiv) | 1 | 01-15-2007 06:19 AM |