![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2031
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() MAYIS AYI BOYUNCA HERŞEY DAHİL 25 YTL'YE TATİL İMKANI
Antalya'nın Manavgat ilçesinde faaliyet gösteren dört yıldızlı bir turistik tesis, bu ay süresince fiyatını kişi başı her şey dahil günlük 25 YTL'ye düşürdü. Otelin satış pazarlama sorumlusu Derya Kemer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iç pazarda yaşanan durgunluğu aşmak amacıyla mayıs ayı boyunca devam edecek bir kampanya başlattıklarını ve 4 yıldızlı tesiste 31 Mayıs'a kadar kişi başı her şey dahil günlük 25 YTL'ye tatil imkanı sunduklarını bildirdi. Derya Kemer, ''Yabancı tatilciler Türkiye'de komik rakamlara tatil yapıyorlar. Neden Türkler aynı fiyata tatil yapmasın diye düşündük. Bizim bu girişimimiz, bölgedeki diğer tesislere de örnek olabilir'' dedi. Kemer, tesiste 0-6 yaş grubundaki çocukların ücretsiz, 6-12 yaş grubundaki çocukların da yüzde 50 indirimli olduğunu belirtti. Antalya'ya 97 kilometre, havalimanına 85 kilometre uzaklıktaki tesiste 162 oda, kapalı ve açık yüzme havuzu, plaj, aquapark, kapalı ve açık restoran, sahil bar, havuz bar, amfitiyatro, sauna, fitness merkezi, televizyon salonu ve alışveriş merkezi bulunuyor. Tesisteki odalarda ise banyo, tuvalet, uydu yayını, minibar, kasa ve klima mevcut. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin ''0242 323 83 32'' nolu telefon ve ''deryakemer282@hotmail.com'' internet adresine başvurabilecekleri bildirildi. Haber Girişi: 08.05.2006 - 14:51
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 29 Thanked 18 Times in 9 Posts
Üye No: 10379
İtibar Gücü: 1524
Rep Puanı : 1150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() fiyatı düşürmüşlerse kaliteyi de otomatikmen düşürmüşlerdir yani akla mantığa uymaz normalde 80-90 ytl ye hizmet eden bir otel neden düşsünkü düşse bile kaliteyide düşürür yani sagol haber için kardeş
![]() |
#3 |
Guest
Üye No:
![]() bu sen tatile gitcez galiba
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 13991
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() yavf fiyat düşer kalite düşer sanmıyorum ben iyi konfor olacağını vs.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 336 Thanked 198 Times in 92 Posts
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1940
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Muhakkak birseyler vardir, turiste uyguladigi kalitenin aynisini beklemek hata olur.
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ayrılık Sevdaya Dahil | F.S.Mehmet1453 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-11-2008 11:37 AM |
Dahil | DisTuRbéd | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-31-2007 10:24 PM |
Amerİkali ÜnlÜ TenİsÇİ Serena Williams, Miami'de Erkek ArkadaŞiyla Tatİl Yaparken Fen | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-11-2007 10:59 PM |
gameloft oyunlar java dahil .... | XMaT | Eskiler (Arşiv) | 3 | 05-06-2007 10:19 PM |
''Rusya ve Çin tutumumuza dahil oldu'' | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-01-2006 09:55 AM |