www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 05-08-2006, 08:42 AM   #1
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3944
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

100 liraya kiralık katil

Adana'da ensesinden tek kurşunla vurulan genci, 17 yaşındaki M.A.'nın bir çift ayakkabı parası karşılığında öldürdüğü ortaya çıktı
Adana'da geçen ay bir ihbar üzerine sulama kanalı kenarında, ensesinden tek kurşun sıkılarak öldürülen Cengiz Sönmez'in cesedi bulundu. Polis yaptığı araştırmada, hırsızlıktan sabıkalı Sönmez'in, geçen yıl 22 yaşındaki Remziye Kocakaya'yı kaçırdığı, nikahsız yaşadıkları ve genç kadının 5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Sönmez'in, Remziye Kocakaya'yı kaçırdıktan sonra ailesi ile bir süre küs kaldığı ama daha barıştıkları, ancak amca Recep Kocakaya'nın hala bu birlikteliği kabul edemediği anlaşıldı. Polis, amca Kocakaya'yı takibe aldı ve olayla ilgili 17 yaşındaki M.A. gözaltına alındı, ifadesi alınan zanlı, Sönmez'i 100 YTL karşılığında öldürdüğünü itiraf etti. Sönmezle, mahalleden bir arkadaşının düğününde karşılaştığını belirten MA. ifadesinde şunları söyledi:

"Recep Kocakaya beni yanına çağırarak, 'Cengiz'den hoşlanmıyorum. Kızımızı kaçırmıştı. Benim için onu öldürür müsün, sana para veririm' dedi. Kabul edip, mahalledeki bir düğüne gittim. Burada Cengiz Sönmezle halay çekip eğlendik. Sonra Recep Kocakaya'ya haber verip Cengiz'i getireceğimi söyledim. Cengiz, bir ara yanıma gelip paraya ihtiyacı olduğunu söyledi. Ben de, Cengiz'i para vermek bahanesi ile kanal kenarına götürüp kafasına bir el ateş ettim. Daha sonra Recep Kocakaya'dan aldığım tabancayı götürüp kendisine iade ettim. 100 YTL'yi de bir arkadaşıma verdim."

Amca aranıyor
M.A. sevk edildiği Nöbetçi 3. Sulh Ceza Mahkemesi'nde ifade değiştirip, "Cinayeti Recep Kocakaya işledi, bana, 'Yaşın küçük bir şey olmaz' deyince, kabul ettim" dedi. M.A.'yı cinayete azmettirdiği iddia edilen Recep Kocakaya aranıyor.

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 05-08-2006, 09:04 AM   #2
hasere
Müstakbel Üye

hasere Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 35
Üye No: 7692
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -2944
Rep Derecesi : hasere is infamous around these partshasere is infamous around these partshasere is infamous around these partshasere is infamous around these partshasere is infamous around these partshasere is infamous around these partshasere is infamous around these partshasere is infamous around these partshasere is infamous around these partshasere is infamous around these partshasere is infamous around these parts

Yazık kanka bu dünyada insanın kıymeti bilinmiyor. Ne kadar basit kalıyor değilmi insan hayatı?
Old 05-09-2006, 01:57 AM   #3
Dağıstanlı
Daimi Üye

Dağıstanlı Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 29
Üye No: 10379
İtibar Gücü: 1524
Rep Puanı : 1150
Rep Derecesi : Dağıstanlı is a name known to allDağıstanlı is a name known to allDağıstanlı is a name known to allDağıstanlı is a name known to allDağıstanlı is a name known to allDağıstanlı is a name known to allDağıstanlı is a name known to allDağıstanlı is a name known to allDağıstanlı is a name known to all

yav bu kapkaç ta aynı kardeşim hepsi birbirinin aynısı devlet kapkaç yapanları varya 40-50- yıl hapis istemiyle yarğılayacak öldürmeye gasp ediyorlar 10 milyon için adam kesiyorlar orus. çocu.ları anas.sik.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı