![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3258
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() kendine iyi bak.
- nereme bakiyim, üstümde başımda bi şey göremedim ben... ya da - kendine iyi bak. - sagol aslanım, görüşürüz. sen de benim kendime baktığımdan daha iyi bak. - kendine iyi bak. - olur, soylerim. - kendine iyi bak. - evde ayna yok. - kendine iyi bak. - dusuk ihtimal ama bakarim. -kendine iyi bak -bakarım koçum senin gözün kalmasın yeter. - kendin' e iyi bak. - kendin kim? - kendine iyi bak - bakmak önemli değil önemli olan görmektir, dışarıda yaşadığın her tecrübe aslında kendini keşfetmen için hede hödö - ulan ****** çocuğu marjinal olacam diye maymuna döndün iyi niyetle bir şey söyledim sağol dersin geçersin sözlüğe girdin diye ****** mu olman gerekiyor? - pardon abi hayır, kendime kötü bakmayı tercih ediyorum bu sefer. -kendine iyi bak -anan baksin - kendine iyi bak.. - sana ne?elalemin derdi seni mi gerdi? - kendine iyi bak. - hassiktir ordan. -kendine iyi bak -sen kendine bak be! -kendine iyi bak. -ben su icmem! -kendine iyi bak. -hangi açıdan ? -kendine iyi bak -görebilseydim bakardım -kendine iyi bak -ben baktım yanlış bişey göremedim. ne vardı? - kendine iy bak - ....... - kendine iyi bak biladerim - ....... - şşş sana söylüyorum cevap versene lan - ....... - hay zikiiim.... işaret dili bilen var mı laaaannnn!!!! -kendine iyi bak baak baak baak!gider ayak emir de verirmiş! bir ayrilik konusmasinin sonundaki veda cumlesiyse.. : -kendine iyi bak. -senin g.tune kulp takarim portatif olursun.. -hımm.kendine iyi bak. - nereme bakiyim, üstümde başımda bi şey göremedim ben... ya da - kendine iyi bak. - sagol aslanım, görüşürüz. sen de benim kendime baktığımdan daha iyi bak. - kendine iyi bak. - olur, soylerim. - kendine iyi bak. - evde ayna yok. - kendine iyi bak. - dusuk ihtimal ama bakarim. -kendine iyi bak -bakarım koçum senin gözün kalmasın yeter. - kendin' e iyi bak. - kendin kim? - kendine iyi bak - bakmak önemli değil önemli olan görmektir, dışarıda yaşadığın her tecrübe aslında kendini keşfetmen için hede hödö - ulan ****** çocuğu marjinal olacam diye maymuna döndün iyi niyetle bir şey söyledim sağol dersin geçersin sözlüğe girdin diye ****** mu olman gerekiyor? - pardon abi hayır, kendime kötü bakmayı tercih ediyorum bu sefer. -kendine iyi bak -anan baksin - kendine iyi bak.. - sana ne?elalemin derdi seni mi gerdi? - kendine iyi bak. - hassiktir ordan. -kendine iyi bak -sen kendine bak be! -kendine iyi bak. -ben su icmem! -kendine iyi bak. -hangi açıdan ? -kendine iyi bak -görebilseydim bakardım -kendine iyi bak -ben baktım yanlış bişey göremedim. ne vardı? - kendine iy bak - ....... - kendine iyi bak biladerim - ....... - şşş sana söylüyorum cevap versene lan - ....... - hay zikiiim.... işaret dili bilen var mı laaaannnn!!!! -kendine iyi bak baak baak baak!gider ayak emir de verirmiş! bir ayrilik konusmasinin sonundaki veda cumlesiyse.. : -kendine iyi bak. -senin g.tune kulp takarim portatif olursun.. -hımm.
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() Teşekkürler...
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
{{abi-kardeş diyalogları...}} | mel_i_ke | Komik Şeyler | 3 | 09-22-2009 07:37 PM |
tAbU DiYaLogLaRı ;) | mel_i_ke | Komik Şeyler | 2 | 08-24-2009 01:14 PM |
Pokemon Diyalogları | sentaur | Eskiler (Arşiv) | 1 | 08-31-2006 01:44 PM |
yatak diyalogları | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-30-2006 12:36 AM |
Abi Kardeş Diyalogları =) | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-25-2006 02:14 PM |