![]() |
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3940
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() > Çinde bir üniversitede oldukça ilginç tamamiyle gerçek bir olay ..
> > Kızın biri bir gün yeni aldığı bisikletiyle okula geliyor ve okulun > bahçesindeki bisiklet parkına henüz kilit almadığı için öylece bırakıyor.. > > Derslerin bitiminde okul çıkışı bisikletinin yerinde olmadığını görüyor ve > çok sinirleniyor.. > Ertesi gün sabah okula geldiğinde bisikletini üzerinde bir notla bir gün > önce bıraktığı yerde buluyor. Üzerindeki notta "Çok özür dilerim ama > bisikletine gerçekten çok ihtiyacım vardı aldıktan 2 saat sonra > geri getirdim ama sanırım çıkışına yetişemedim çok üzgünüm anlayışın için > teşekkürler." > > Kız doğruca bir bisikletçiye gidiyor ve 5 tane kilit alarak okula > dönüyor.. > bisikleti iyice kilitleyip 5 farklı anahtarla derse giriyor ve olayı > arkadaşlarına anlatıyor.. > > Ders bitimi okul çıkışında 5 kilit taktığını anlattığı arkadaşlarıyla > beraber bisikletini almaya gittiğinde şok oluyor.. > > Bisikletin üzerinde 10 kilit ve birde not var.. "Eğer acil ihtiyacım > olduğu > halde ben kullanamayacaksam sen hiç kullanamayacaksın." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 46 Thanked 329 Times in 92 Posts
Üye No: 8831
İtibar Gücü: 1721
Rep Puanı : 17099
Rep Derecesi :
|
![]() degişik
saol kanka
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2547
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() ehuehue
![]()
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
--->: KEMAL SUNAL FİLMLERİ - Sevimli Hirsiz Dvdrip Xvid 1988 | JeNNeT | Yerli Film | 0 | 06-26-2007 02:50 PM |
Hirsiz Polis Bölüm 46 [15.01.2007] | KrieG | Yerli Diziler | 0 | 02-16-2007 05:25 PM |
Sanal Hirsiz | constantina | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-06-2006 03:32 PM |