![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 13 Thanked 92 Times in 47 Posts
Üye No: 10682
İtibar Gücü: 1582
Rep Puanı : 9877
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Kankalarım bu kadarıda olmaz hepiniz farkındasınız eminim galatasarayımızın aldığı bu muhteşem bu zor bu belkide tarihinin en önemli şampiyonluklarından biri olan 2005-2006 sezonu şampiyonluğu basın ve yayın organlarında hakettiği yeri bulamadı en fazla 2 gün yer verildi nedenmi merak ettinizmi çünkü bizim tarafsız ve pek şerefli basın yayın organlarımızı çok daha önemli bi olay işgal ediyordu neymiydi bu olay fazla düşünmenize gerek yok çok basit şampiyonluğu son anda kaybeden takımın başkanı neymiş efendim istifa edecekmiş
yalanın bu kadarına komplonun bu kadarına pes kardeşim bizene senin istifandan takımı bırakmandan böyle bi karar alacaksan bunun ne yeri nede zamanı bu olay tamamiyle bir komplodur arkadaşlar ve son harfine son saniyesine kadar başarıyla yürütülen bir komplodur açın bütün gazeteleri izleyin bütün spor programalrını hep neden bahsediyolar aziz yıldırım istifa etmiş...... ama beyfendinin söylediği lafa bakın başkan adayıyla önce ben konuşurum okey verirsem başkan olabilir yaw kankalarım bu olay dünyanın neresinde var biz nerde yaşıyoruz siz kendinizi nerde yaşıyoruz sanıyosunuz ya..... galatasarayın bu şerefli bu büyük şampiyonluğunu biz ayakta tutalım kankalarım elimizde gsmizin bu şampiyonluğuyla ilgili ne varsa paylaşalım yeni sezon başlayıncaya kadar bu şampiyonluk unutulmaz Gerçekleri tarih yazar TarihideGALATASARAY |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 202 Thanked 922 Times in 234 Posts
Üye No: 3160
İtibar Gücü: 3276
Rep Puanı : 103395
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() galatasarayımızın başarısı senin , benim ve bütün gs lilerin kalbindedir basında yer alsa ne olur almasa ne olur biz şampiyon olduğunu biliyoruzya yetmezmi kardeş ne önemi var basında çıkan haberlerin keşke her sene şampiyon olsada hiç basına çıkmasa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 3 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 11572
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() sen rahat ol dostum azize bizi bağlamaz eğerkı kulup onu bırakmıyosa bılkı azizenin çeklerini ödeyecek parası yoktur!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|