![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2555
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Rüyamda ellerini gördüm. Geceye inat bembeyazdılar. Gece ne kadar siyahsa onlar
o kadar beyazdılar, o kadar aydınlık... Rüyamda ellerini gördüm, bembeyazdılar. Ellerin ellerimin üstünde. Ellerin ellerimin üstünde göğe yükseldik. Kutsal bir ahenk kazandık ardından. Sonra hiç bilmediğim bir dansa başlayıp hiç görmediğim bir yıldıza uzandık. Hiç gitmediğim bir ülkede hiç tanımadığım bir kadın oldu ellerin... Rüyamda ellerini gördüm bembeyazdılar. Alabildiğine beyazdılar, alabildiğine aydınlık. Karanlığıma girip siyahımı rahatsız ettin rüyamda. Hiç bilmediğim bir zamanda, hiç yaşamadığım bir an oldu ellerin... Rüyamda ellerini gördüm bembeyazdılar. Bahar çiçekleri kadar beyaz, bahar rüzgarı kadar yumuşaktı ellerin, rüyamda. Soluğuma karıştın. Hiç yaşamadığım bir nisanda hiç ıslanmadığım bir yağmur oldu ellerin... Bugün ellerini gördüm bembeyazdılar. Ellerime epey uzaktılar. Rüyamın üstüne bir karabasan gibi çöktüler bugün. Hiç katılmadığım bir savaşta hiç almadığım bir yenilgi oldu ellerin... Bugün ellerini gördüm bembeyazdılar. Gözlerime ne kadar tanıdıksalar ellerime o kadar yabancıydılar.... alıntıdır
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 120 Thanked 157 Times in 93 Posts
Üye No: 2098
İtibar Gücü: 1646
Rep Puanı : 9080
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() payalaşımın için teşekkürler niket