www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 01-05-2006, 11:51 AM   #1
bugrahan
Daimi Üye

bugrahan Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 63
Üye No: 31
İtibar Gücü: 1567
Rep Puanı : 2415
Rep Derecesi : bugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond repute
Varsayılan Ribery: Cimbom benden kuruş alamaz

Ribery: Cimbom benden kuruş alamaz

Marsilya'ya olaylı bir şekilde transfer olan Galatasaray'ın eski yıldızı Franck Ribery, Galatasaray'ın kendisinden ve kulübünden tek kuruş bile alamayacağını iddia etti.
05 Ocak 2006

Ribery şunları söyledi; "Galatasaray kulübü benden ve Marsilya’dan tek kuruş dahi alamaz. Başkan Canaydın, insanları diplomalarına göre mi yargılıyor? Beni adam yerine koymadılar. Beni çocuk olarak gördüler. Yöneticiler benim hakkımı savunmadılar. Ben sözleşmem gereği Marsilya’ya geldim. Galatasaray boşuna uğraşıyor. Bana aylarca para vermediler. Dünyaca büyük bir kulübün bana bunları yapacağını bilemezdim. Galatasaray’da sözler asla tutulmuyor. Kimse yönetimin verdiği sözlere güvenmiyor. Şu anda da hala bu sıkıntılar yaşanıyor" dedi.
bugrahan çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-05-2006, 12:55 PM   #2
Anarchist
Geçerken Uğradım

Anarchist Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 2
Üye No: 3734
İtibar Gücü: 1483
Rep Puanı : 2167
Rep Derecesi : Anarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant future

şimdi ne desem bilmiyorum küfür etsen değmez laf etsen yine değmez ne hali varsa görsün cehennemin dibine kadar yolu var demişti bi yazısında hıncal uluç haklı!!!!!!!!!!!
Old 01-05-2006, 01:45 PM   #3
bugrahan
Daimi Üye

bugrahan Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 63
Üye No: 31
İtibar Gücü: 1567
Rep Puanı : 2415
Rep Derecesi : bugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond repute

haklısın
bugrahan çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 06-03-2006, 11:20 AM   #4
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

küfüre hayır...
Old 06-17-2006, 06:40 PM   #5
sharky1905
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 7
Üye No: 10965
İtibar Gücü: 1415
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : sharky1905 is on a distinguished road

küfüre hayır ama eğer dünyada küfür hakeden bi kişi varsa oda bu ribery hödüğüdür
sharky1905 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 06-17-2006, 07:10 PM   #6
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3944
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen Anarchist
şimdi ne desem bilmiyorum küfür etsen değmez laf etsen yine değmez ne hali varsa görsün cehennemin dibine kadar yolu var demişti bi yazısında hıncal uluç haklı!!!!!!!!!!!
sana tamamen katılıyorum hıncal abiye saygılar doğru demiş...

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 06-20-2006, 12:31 PM   #7
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

bencede kanka:sharky1905
CaKaLBoT çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 06-20-2006, 09:32 PM   #8
korkmazz
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 2
Üye No: 3705
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : korkmazz is on a distinguished road

Adam haklı arkadaslar adama parasını vermezsen gider sız gs ın pervasız yönetimine sövün bence....
korkmazz çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı