![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 62 Thanked 123 Times in 86 Posts
Üye No: 7445
İtibar Gücü: 1594
Rep Puanı : 7162
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Hayret seni mi sevmiştim bir zamanlar
sana mı yanmıştım,o bir damla gözyaşına dünyaları sildigim tek gülüşüne,tek gülüşüne kendimden geçtigim, gönül köşkümü sevginin hizmetine verdigim!! ben seni mi sevmiştim acaba?? ya ben çok aptalım..evet evet ya ben çok aptalım şuhalini sevmişsem birincisi,sen degişmişsen ikincisi.. hiçbir sevgi bitmez birden bire böyle, içimdeki sevgin uzay kadar sonsuz ama sesnin ki; ama senin ki en az senin kadar soysuz...sevdan aşk kadar büyük, sevgi kadar yüce ve kılınç kadar keskin olmalıdır bunu idrak etmek içinse, benim bu sevgimi idrak etmek içinse soylu bir kişilik gerekir.. haaaa aklıma geldi evleniyormuşsun,mutlu ol diyecektim ama mutlu ol diyecektim ama dilim varmıyor, bi türlü öğretemedim bu dil yalan konuşamıyor... biraz yavaş ol be kızım bırak yapma, beni yaktın bari onu yakma, bunu da onu çok sevdigimden degil malum yaa,acısını biliyorum, onun için yapma,lütfen yapma,bırak diyorum,bırak.. bir tek dilegim var şimdi haktan bir tek dilegim var şimdi yaradandan bir tek dilegim var şimdi ulu tanrımdan seven herkese muradını versin.. haa aklıma geldi.. senin de seninde senin de ALLAH BELANI VERSİN..
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 34 Thanked 787 Times in 309 Posts
Üye No: 13564
İtibar Gücü: 2104
Rep Puanı : 40019
Rep Derecesi :
|
![]() Teşekkürler...
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 336 Thanked 198 Times in 92 Posts
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1939
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi :
|
![]() Bastan bela kelimesi itici gelmisti güzel bir yazi olmus tesekkürler.
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
***Allah Akıl Versin tetenoz olacak *** | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 2 | 10-24-2007 07:29 PM |
Burhan - Gaffur Allah B*** Versin | TiTaN | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-04-2007 06:50 PM |
gaffur allah belanı versin dansı | TiTaN | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-04-2007 06:39 PM |
Eurovision Birincisi Lordi Den Allah Belanı Versin Cover ..!! | ImmortalSouL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-09-2007 01:39 PM |
Allah Belanı Versin İsmail YK | reco_carsi | Eskiler (Arşiv) | 7 | 09-15-2006 09:27 AM |