![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 32 Thanked 136 Times in 47 Posts
Üye No: 5860
İtibar Gücü: 1536
Rep Puanı : 6802
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() arkadaşlar ben bu oyuna yeni başladım herşeyi kademe kademe yükselttim ama çok zamanımı alıyo üretmek yenilemek daha çok kaynağa nasıl ulaşabilirim hilesiiz plz ?? ayrıca oyunu genel hatlarıyla ilk başlardaki izlenecek yol nedir?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 13054
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() bak oyunun oynayan uc temel vasıf vardır.
bunlar madenci , savaşcı ve arastırmacı.. şayet çok hızlı ilerlemek istiyorsan madenci olmanı taVsiye ederim. Nedir bu madenci.? Yani tüm ağırlığını madene verceksin. ne arastırma ne filo yapmıcaksın sadece maden. madenlerin ne kadar gelişirse o kadar puanın hızlanır ve ilerde o kadar gücüne güç kadarsın. Ben 8. evren 160. sıradayım. puanım 410.000 iyi oyunlar.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 12083
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() bence en iyisi savaşçı olmak.. hem kendini geliştiriken hem de başkalarının hammaddelerini alııyosun.. düşün ne anlama geldliğini..bir de harabe toplamak var.. zatensavaşçılığın esaslarındam biri de o..
bir örnek savaşçılığa başlamadan önce ben de madenciydim.. hergün 100 puan arttıpımıvarsayarsak, savaşçı olduğumda bu durum günde 500puana kadar çıktı.. benden sölemesi.. her zaman en iyi savunma saldımaktır.. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
OGAME in Hikayesi | The J0lly J0ckeR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-23-2007 04:35 PM |
*****OGame Uygulaması***** | K r a L | Eskiler (Arşiv) | 10 | 03-06-2007 07:18 PM |
Ogame Skinleri | rhn.inc | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-02-2006 10:50 AM |