www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 05-21-2006, 08:48 AM   #1
gencsara
Daimi Üye

gencsara Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 183
Üye No: 11784
İtibar Gücü: 1624
Rep Puanı : 14933
Rep Derecesi : gencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond repute

arkadaşlar bir zamanlar bir sevgilim vardı birbirimizi seviyorduk ve ben onunla evlenmeyi bile düşündüm ve bunu ailemle paylaştım ailem kızı araştırdı ve bana somut delillerle onun herkesin altına yatan biri oldugunu ispatladı bende onu terk ettim ve bu gün tam 3 yıl oldu ben evlendim mutlu bir hayatım var ama bu eski şu an nefret ettiğim kız hala arıyor mesaj yolluyor telefona ulaşamasa dahi işeyrini arayıp rahatsızlık vermek için herşeyi yapıyor şimdi asıl şey sizce böyle bir durumdan nasıl kurtulabilirim......
verdiğiniz fikirler için şimdiden teşekkür ederim sagolun....(özür dilerim vaktinizi aldım...)
Old 05-21-2006, 10:18 AM   #2
haydut
Geçerken Uğradım

haydut Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 3402
İtibar Gücü: 1461
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi : haydut will become famous soon enough

Merhaba ben şunu sormak isterim; acaba evlendiğinizde bu eski arkadaşınızla görüştünüz mü. Yani öyle herkesin altına yatan birisi sizi niçin terk edemiyor. Terk etmemesinin nedeni ya paradır ya sizi çok sevmiştir diye düşünüyorum. Eğer sevmişse üzülerek söylerimki kurtulmanız zor. Ama bu olay sizi eşiniz duyar diye rahatsız ediyorsa herşeyi açık açık eşinize anlatmalısınız. Ki sorun eşinizin duyması ise bunu bildiğinde bu kadar rahatsız olmayacaksınızdır.
haydut çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 05-21-2006, 10:28 AM   #3
ZaNdAR
ÇaKaL Üye

ZaNdAR Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 76
Üye No: 4739
İtibar Gücü: 1707
Rep Puanı : 7362
Rep Derecesi : ZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond repute

bence bunu eşinle konuş. bilsin konuyu. başka türlü zor durumda kalırsın.

selametle..

ZaNdAR çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 05-21-2006, 10:33 AM   #4
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3944
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen ZaNdAr

selametle..
bencede ZaNdAr haklı eşinle konuşmalısın çünkü yarın eşin bu durumu ama öyle ama böyle bir öğrendimi eşinle aranda problem yaşarsın diğer sorunu çözeceğim derken daha büyük sorumlar alırsın başına ve fazla yıpranırsın...

SAYGILAR

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 05-21-2006, 04:35 PM   #5
gencsara
Daimi Üye

Rep Derecesi : gencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond repute

arkadaşalar verdiğiniz fikirler için teşkkür ederim benim asıl rahatsızlıgım eşimin duyması değil -ki zaten herşeyi biliyor-bu kızın ne istedigine anlam veremiyorum evet düşündügünüz gibi bende derdi paradır diyorum ama galiba yanılıyorum....?
Old 05-21-2006, 05:02 PM   #6
ege10
ÇaKaL Üye

ege10 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 336
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1940
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi : ege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond repute

selametle
zandar dogrusunu söylemis.
ege10 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 05-21-2006, 05:18 PM   #7
CLuber
ÇaKaL Üye

CLuber Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 216
Üye No: 3361
İtibar Gücü: 1753
Rep Puanı : 11059
Rep Derecesi : CLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen ZaNdAr
Kardeşim Öncelikle Bu olay yüzünden Senin Adına Üzgünüm ..Yani Ne diyebilirmki Bencede Kardeşin Dediği Gibi Bu Konuyu Eşinle Bir Paylaş Hem içini Açmış olursun hemde daha sonra çıkacak olaylara sebebiyet vermemiş olursun...
Old 05-21-2006, 07:18 PM   #8
blAcksmith
Bağımlı Üye

blAcksmith Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 278
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2461
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi : blAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond repute

savcılık diye bir kurumumuz var hatırlatırım
"BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin..

BeşiktAşımız ile ilgili son haberler

Moderator başvurusu için tıklayın
blAcksmith çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 06-04-2006, 05:49 PM   #9
gencsara
Daimi Üye

teşekkür ederim blacsmith ben tamamen unutmuştum hatırlattın ve beniş bu dertten kurtardıgın için tekrar teşekkür ....)))))))))))))))))
Old 06-04-2006, 05:53 PM   #10
blAcksmith
Bağımlı Üye

blAcksmith Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 278
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2461
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi : blAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen gencsara
teşekkür ederim blacsmith ben tamamen unutmuştum hatırlattın ve beniş bu dertten kurtardıgın için tekrar teşekkür ....)))))))))))))))))
dostum ben dalga geçmemiştim ama.laftan tercihin eşinse bence en doğrusu bu.ama tercihin başkaysa...
"BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin..

BeşiktAşımız ile ilgili son haberler

Moderator başvurusu için tıklayın
blAcksmith çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı