![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 132 Thanked 704 Times in 375 Posts
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2070
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ..:::askima Son Mektubum:::..
Iste geldik yolun sonuna.Bu sana ilk ve son mektubum.Aslinda yazacak o kadar cok sey varki.Ne yazmaliyim,nereden baslamaliyim Inan hic bilmiyorum.Sadece,gözümde iki damla yas yaziyorum.. Nasil tanistik,nasilda kaynastik bir anda.Düsünüyorumda o günleri.Kimi zaman tebessümle aniyorum,kimi zaman gözlerim doluyor.Her dakikasi,her saniyesi aklimd****olay degil unutmak... Nasil da ani oldu hersey.Baslamasi gibi bitiside ani oldu.Devamli caba gösterdik birseyler icin.Ama beceremedik sevdalanmayi.Ya bende ek*** birseyler vardi, ya da sen cok fazla geldin ban****aldiramadik bu yükü.Sen beni sahiplenip,sorumluluk almak ta istemedin.Sevgi sorumluluk ister oysa,caba ister.Ama yok yapamadik iste.Sen aslinda kendin gibiydin ve de her zaman sevdigim gibi.Seni böyle sevdim,kabullendim,degistirmeye calismadim.Tek istegim,seninde beni oldugum gibi sevebilmendi.Olmadi... Basla ve bitir.Ne kadar kolay hersey degilmi?Her hikayenin bir sonu vardir ya,bizimkide böyleymis iste.Hep mutlu bitmiyormus sonlar,aci da olsa anliyor insan. Ask aci cekmektir derler ya.Belki sende herkes gibi kirilmak,incinmek istiyordun ama yok yapamadim ve iste bu yüzden kaybettim.Kaybettigim sen degildin.Belki de kendi benligimi kaybettim ben senin yolunda.Zaten bu bir oyun degildi ki.Askta kazanan veya kaybeden olmaz.. Sevgimdi,sevgilerin en yalansizi.Anlamadin,anlamak istemedin.Belki zor,belkide agir geldi bu yalansiz,cikarsiz sevgim sana... Hersey icin sonsuz tesekkürler.Yasattiklarin icin,beni sevginle büyüttügün icin.Güldürdügün icin,aglattigin icin.En önemliside sevdalarin üc günlük dev masallar oldugunu ögrettigin icin.... Elveda:frown: :frown: |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
alemdar66 (06-09-2006), ayten (06-09-2006), constantinex0 (06-09-2006), undeat (06-09-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() paylaşım için saol
|
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 16 Thanked 207 Times in 111 Posts
Üye No: 4920
İtibar Gücü: 2153
Rep Puanı : 45383
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() güsel kanka yaww sen kendinmi yazdın
![]() |
#4 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 71 Thanked 61 Times in 19 Posts
Üye No: 8584
İtibar Gücü: 1541
Rep Puanı : 3025
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() saol kanka yaw
![]() |
#5 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 120 Thanked 157 Times in 93 Posts
Üye No: 2098
İtibar Gücü: 1642
Rep Puanı : 9080
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() çok güsel olmuşş..alıntı değil di mi bu yazı??..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Allaha Mektubum Var | exelecell | Serbest Kürsü | 3 | 12-25-2009 02:42 PM |
Bu benim son mektubum | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-19-2008 12:23 PM |
Bu mektubum sana | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-19-2008 12:23 PM |
Yüregime dokunabilen ilk askima... | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-20-2007 09:43 PM |