![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Fenerbahçeli futbolcular Appiah ve Can Arat, Ankara Ankamall Alışveriş Merkezi'nde taraftarlarıyla buluştu. Fenerium Mağazası'nda önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan yıldız futbolcular, daha sonra yaklaşık 150 sarı-lacivertli taraftara imza dağıttı ve hayranlarıyla fotoğraf çektirdi. Appiah, burada yaptığı açıklamada, taraftar olmadan kendilerinin bir şey ifade etmediğini belirterek, ''Takıma kalbimi verdim. Zaferler kazandırmak istiyorum'' dedi. Bir gazetecinin, ''Başka bir takıma transfer olmak ister misin?'' sorusuna, Ganalı futbolcu, ''Fenerbahçe'yi çok çok seviyorum. Bu transfer olsa Dünya Kupası'ndan hemen sonra olurdu. Ama ben tatile bile çıkmayıp hemen Fenerbahçe'nin kampına geldim. Şampiyonlar Ligi'nin elemelerinde de forma giydim. Herkesin bunu görmesi gerekir'' yanıtını verdi. UEFA Kupası'nda herkes için zorlu gruplar olduğunu ifade eden Appiah, ''Çok iyi çalışıp kazanmak için mücadele etmemiz gerekiyor. Konsantre olmamız lazım. Yeni gelen futbolcular takıma geç katıldılar. Onların uyumu zaman alacak. Fenerbahçe için her şey daha iyi olacak'' diye konuştu. Can Arat da yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'ye yeni gelen futbolcuların başarılı olabilmeleri için zamana ihtiyaçları olduğunu dile getirerek, ''Çok uzak ülkelerden geldiler. Ne kadar kaliteli olduklarını yakın zamanda herkes görecek'' ifadelerini kullandı. Sarı-lacivertli futbolcu, UEFA Kupası'nda zor bir grupta yer aldıklarının bilincinde olduklarını kaydederek, gruptan çıkmak istediklerini ve buna inandıklarını belirtti. Kaynak: AA |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kampanyaya büyük ilgi | GooD aNd EvıL | Yurttan Haberler | 0 | 04-17-2009 08:34 PM |
Kırkpınar'a büyük ilgi | Spy_MasteR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-19-2007 07:13 PM |
Arda'ya ilgi büyük | sparki | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-04-2006 12:10 PM |
Kombineye büyük ilgi! | sparki | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-07-2006 12:09 AM |