![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 11 Thanked 129 Times in 73 Posts
Üye No: 4729
İtibar Gücü: 1531
Rep Puanı : 6460
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() 80 YASINDA BİR ADAM BİR GUN DOKTORA GİDER.DOKTOR SORAR:
-RAHATSIZLIĞINIZ NEDİR AMCACIĞIM? AMCA: -EVLADIM BENİM BİR RAHATSIZLIĞIM YOK KONTROLE GELDİM DER. DOKTOR: NASI YANİ AMCA SEN BU YASTASIN VE RAHATSIZLIIN YOK MU? AMCA: -VALLAHİ YOK EVLADIM.HATTA BENİM 23 YASINDA DA BİR ESİM VAR.BENDEN DÖRT AYLIK HAMİLE. DOKTOR: -MÜMKÜN DEİL AMCA OLMAZ ÖYLE SEY. AMCA: -EVLADIM BU YASTA ADAMIM YALAN MI SÖLİCEM. DOKTOR: -AMCA O ZAMAN SANA BİR HİKAYE ANLATAYIM.'BİR GÜN USTA BİR AVCI AVA ÇIKACAKKEN TÜFEĞİNİ ALACAINA SASIRIP SEMSİYESİNİ ALMIS.NEYSE ORMANA GİTMİS.Bİ BAKMIS KARSIDA DÖRT ADAM BÜYÜKLÜĞÜNDE BİR GEYİK.HEMEN SEMSİYESİYLE NİSAN ALMIS SIKMIS VE GEYİK YERE DÜSMÜS.'' AMCA: -OLUR MU YAVRUM BASKASI VURMUSTUR. DOKTOR: -BENCE DE:biggrin: :biggrin:
Aklın başına gelmeye başlar,zaman aktıkça su gibi Kara kara başlarsın düşünmeye geleceği Ve de maalesef yitirilmiş geçmişin Yasını tutmak çok yazık Hayat bir film gibi gözlerinden geçer ama Aynı gözler geleceği zor seçer Hayat bir film gibi yaşanır ve biter Filmin sonunda MUTLULUK ya da KEDER HADİ SEN SEÇ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
blacksmith (06-16-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2459
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() komikmiş
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bir Başkası | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-16-2008 06:22 PM |
Senden Başkası | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-10-2007 06:37 PM |
Trabzon’dan başkası zor | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-09-2007 05:55 PM |
Bir Başkası Asla | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 2 | 11-25-2006 11:31 PM |
Başkası Çarpar .. :) | ๏๒รєรรเ๏ภ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-03-2006 08:10 PM |