![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2549
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Beşiktaşlılar'ın ağabeyi Ali Doğan açıkladı: "Ülker grubu olarak Beşiktaş'a öyle bir yıldız oyuncu armağan edeceğiz ki, Türkiye'de yer yerinden oynayacak.".
Önce müjdeyi vereyim... Beşiktaşlılar'ın çok sevgili Ali Ağabeyi, Ülker Başkanı Sayın Ali Doğan aynen şöyle dedi: "Ülker grubu olarak öyle bir oyuncu alıp Beşiktaş'a hediye edeceğiz ki, Türkiye'de yer yerinden oynayacak!" "Peki bu oyuncu kim?" dedim. Cevap basit ve her Beşiktaşlı'yı çok mutlu edecek bir cümleyle anlatıldı: "Şu an Dünya Kupası'nda hangi oyuncu Beşiktaşlılar'ı mutlu ediyorsa o oyuncu gelecek. Kesinlikle Türkiye'deki en kaliteli ve kariyerli yabancı oyuncu olacak." Şunu da söyleyeyim: İkinci başkan Murat Aksu ve menajer Ali Gültiken çalışmaları bitirdiler (Şu an Arjantinli Delgado bitti. Brezilyalı Ze Roberto ise her an bitebilir). Ülker'in geldiği noktanın analizi şu; 1- Ülker, Beşiktaş'a gelecek bir büyük starın tüm ekonomik sorumluluğunu alarak örnek bir sponsorluk anlaşması yaptı (Bu ekonomik yönden batağa saplanan kulüplerin tek kurtuluş reçetesidir). 2 - Ülker, Türk sporuna olan hizmetinde çağdaş yapılanmaya gitti. Amaç şuydu: Gençlerin yolunu açmak ve ülke sporuna tam destek vermek. Bu nedenle Ülker basketbolda profesyonel arenadan çekildi. 3- Basketbolun profesyonel arenasında savaşan üç büyüklere (Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray) sponsor olarak destek vererek daha çağdaş bir yol izlendi (G.Saray taraftarının, Ülker'e boykot çağrısı saçma bir düşünce). MESAJ: Sayın Doğan'a sordum. Neden Ülker ile Beşiktaş basketbolda birleşmedi. Sayın Doğan, "Ben Beşiktaş'a her türlü öneriyi götürdüm. Kabul ettiremedim" yanıtını verdi. Kazım Kanat
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2549
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() en büyük ihtimal bence brezilyalı ze roberto
![]() |
#3 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 109 Thanked 209 Times in 125 Posts
Üye No: 11177
İtibar Gücü: 1758
Rep Puanı : 21822
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() transfere yorum yok dedm kendı kendıme,hayırlısı
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 2 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 15207
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() ben bu kazım kanatın dediklerine inanmıyorum
bugun de gazetenin birinde delgadonun parasını ülker verecek yazıyordu hani dünya kupasında oynayan bir yıldız alınacaktı bence kolpa bir haber
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Süper yıldız ayrılmak istiyor 03 Ağustos 2007 | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-03-2007 10:30 AM |
13:28 Riva Düş Köyü'ne Ülker'den destek | TiTaN | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-17-2007 01:31 PM |
inaamoto süper bir yıldız | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-06-2006 06:48 PM |
20-07-2006 10:59 Real Madrid'e iki süper yıldız | RichPich | Eskiler (Arşiv) | 3 | 07-20-2006 12:55 PM |
Ülker'den 5 milyon euro gelecek! | ultraslan1905 | Eskiler (Arşiv) | 1 | 07-04-2006 01:29 PM |