![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 332 Thanked 181 Times in 102 Posts
Üye No: 11279
İtibar Gücü: 1784
Rep Puanı : 9245
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bu olay, Marmara Universitesi
Ingiliz Dili ve Edebiyati Bolumu'nu 1993 > > > > > >>>>> > > > > > > yilinda bitiren Dilek isimli bir >kizin basindan > > > gecmis. > > > > > >>>>>(Boyle > anlatiliyor, soyadi yok) Dilek bir >gun okuldan > > cikmis, > > > > > >>>>>durakta > > > > > >>>>> > > >minibus > > > > > >>>>> > > > > > > bekliyomus. Yalniz korkunc yagmur >yagiyormus bu > > arada. > > > > > >>>>>kizin > onune bir araba yanasmis. Iyi >giyimli, temiz yuzlu > > bir >>>>>genc, > > "Yanlis > > > > > anlamayin n'olur. Ben de yakin >zamana kadar > > > ogrenciydim. > > Islanmayin, > > > > > > gelin ben sizi uygun bi yere kadar >birakayim" > > > > demis.Dilek, > > > > > > > >>>>>basta biraz >>>>> > > > > > > tereddut etmis ama cocugun iyi >niyetine inanmis ve > > > > arabaya > > > > > >>>>> > > > > > > binmis.Yolda sohbet filan >etmisler.Hoslanmislar > > birbirlerinden.Cocuk, > > > > "Lutfen izin verin sizi evinize >birakayim. Bakin > > > yagmur > > > > da > > > > > > iyice hizlandi" demis, Dilek kabul >etmis tabii. > > Sohbet >>>>>iyice > > >koyulasmis. > > > > Kizin evine gelmisler, bu arada >telefon degis > tokusu > > yapmayi da ihmal etmemisler.Dilek cok >etkilenmis > cocuktan. O hafta > > > > > >>>>> > > >her > > > > > > > telefon caldiginda yuregi hop >etmis, "Ay benimki > mi ariyor?" > > > > > >>>>>diye > > > > te! lefona kosmus. Ama arayan >olmamis maalesef. > > Dilek yuzunu > > kizartip > > > > >cocugu > > > > aramaya karar vermis, "Belki >numarami > kaybetmistir, > > > > > >>>>>n'olucak ki > > ben > >arasam" > > > > > > > > deyip kandirmis kendini. Telefonu >aglamakli bi > kadin > > > > sesi acmis. > > >Meger > > > > teyze, bizim cocugun annesiymis ve >hickira > hickira, >>>>>oglunun > > >>>>>trafik > >kazasinda > > > > > > > > > oldugunu soylemis. Anlattiklarindan >Dilek anlamis > > ki, > > > > > >>>>>cocuk onu > > > > > >>>>> > > > > >biraktiktan > > > > 5 dakika sonra yapmis > > > > > > kazayi. "Keske eve birakmasaydi. >Benim bunun > > > sorumlusu" > > > > > >>>>>diyerek > > hemen > > > > > > kendini suclamaya baslamis. >Sucluluk duygusundan > > > > kurtulmak > > > > > > > > > > >>>>>icin > > >teyzeden > > > > > > adresi almis, "En azindan >bassagligina gideyim > bari" > > > > diye > > > > > >>>>> > > dusunmus. > > > > > > Ziyaret aglamakli ve de yasli >gecmis.Ayrilma vakti > > > > > >>>>>geldiginde > > > > > >>>>> > > iyice > > > > > >>>>> > > > > >havaya > > > > giren > > > > > kiz, "Bana oglunuzdan bi hatira >verir misiniz? Onu > > > > > >>>>>gercekten cok > > > > >sevmistim" > > > > > demis. Bunun uzerine anne iceriye >gitmis, > dondugunde > > > > > >>>>>elinde > > > > > >>>>> > > cocugun > > > > > >>>>> > > >kaza > > > > > >>>>> > > > > > > gunu uzerinde olan gomlek varmis. >ustelik de hala > > > kanlar > > > > > >>>>> > > icindeymis > > gomlek.Dilek cok kotu olmus, >gomlegin niye > > saklandigi > > > ! > > > > ve > > > > > niye >>>>> > > ona > > > > verildigi anlamsizligina ragmen >yine de kadini > > > kiramayip > > > > > >>>>>almis > > > > > >>>>> > > kanli > > > > gomlegi. Ama eve gelir gelmez ilk >isi gomlegi > > yikayip > > > > > >>>>>utulemek > > > > >olmus.Butun > > gece gomlege baka baka, >aglamis.Surekli de, "Onu > ben > > > > > >>>>>oldurdum, > > > > > >>>>>onu > > > > > >>>>> > > > > > > > >>>>> > > >ben > > > > > >>>>> > > > > > > oldurdum" diye tekrar ediyomus >kendi kendine.Artik > > > > > >>>>>aglamaktan > > > > > >>>>> > > bitap > > > > > >>>>> > > > > > > dustugunde gomlegi yastiginin >altina koymus ve > > yatmis. > > > > > >>>>>Sabah > > > > > >>>>> > > >uyandiginda > > > > > >>>>> > > > > > > kendini daha iyi hissediyomus. Ama >yastigi > > > kaldirdiginda > > > > > >>>>>bir de > > > > > >>>>> > > >gormus > > > > > >>>>> > > > > >ki > > > > > >>>>> > > > > > > gomlek yine kanlar icinde. >Inanamamis bu duruma. > > > > "Herhalde > > > > > > > > > > >>>>>dun o > > > > > >>>>> > > >kafayla > > > > > >>>>> > > > > >iyi > > > > > >>>>> > > > > > > > > > > > >>>>> > > > > > > yikayamadim" diyerek yeniden >yikamis gomlegi.Ama > > > ertesi > > > > > >>>>>sabah da > > > > > >>>>> > > hic > > > > > >>>>> > > >bi > > > > > >>>>> > > > > > > degisiklik yokmus gomlekte, yine >kanlar > icindeymis. > > > > Bunun > > > > > >>>>>uzerine > > > > > >>>>> > > >Dilek > > > >kiz > > > > > > girdigi ruhsal cokuntunun de >etkisiyle bir hocaya > > > > gitmeye > > > > > >>>>>karar > > > >vermis.Cunku > > > > > > > > > > > basina gelen olayi mantiksal olarak >bir turlu > > > > > >aciklayamiyormus.Cevresinden > > > > > > edindigi bilgiyle degerli bir insan >olan Riza > hocayi > > > > bulup > > > > > > > > > > >>>>>olayi > > > > >basindan > > > > > > sonuna anlatmis. Riza hoca uzun >uzun dualar > > okuduktan > > > > > >>>>>sonra > > >>>>>Dilek > > > e > >gomlegi > > > > > neyle yikadigini sormus. Dilek de >tam iki kez > > > deterjanla > > > > > > yikadigini, > ilk > > > > basta gomlegin temizlendigini fakat >sabah tekrar > > > kanlar > > > > > >>>>>icinde > > > >oldugunu > > > aglayarak anlatmis.Bunu duyan Riza >hocanin gozleri > > > > faltasi > > > > > >>>>gibi > > > > > > >acilmis > > > > > > > >ve > > > > > > > > > ellerini Dilegin kafasina >dokundurarak sorunun > > > cozumunu > > > > > >>>>>soylemis: > > > > > > > > > > > > "A benim salak kizim, hic normal >deterjanla kan > > lekesi > > > > > >>>>>cikar mi? > >>>>> > > Hem > > > > > > >renkli > > > > > > > > hem de renksiz camasirlarinda ACE >kullanmalisin!" > > > > > > hehehehehe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
Teşekkür Etme: 21 Thanked 91 Times in 48 Posts
Üye No: 11391
İtibar Gücü: 1595
Rep Puanı : 4582
Rep Derecesi :
|
![]() kanki sonu beni felç etti kalkamıyom sabah sabah izmirin sıcağında soğuk rüzgarlar estirdin saol
![]() |
#3 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3943
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
|
![]() bu nedir ya yuh yani yıkıldım valla olmaz böle bişi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 15 Thanked 42 Times in 20 Posts
Üye No: 5209
İtibar Gücü: 1479
Rep Puanı : 2166
Rep Derecesi :
|
![]() ne bekliyodum ne çıktı
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 11 Thanked 129 Times in 73 Posts
Üye No: 4729
İtibar Gücü: 1533
Rep Puanı : 6460
Rep Derecesi :
|
![]() kankam msn ine gelmiş aynen kopyalamışsın ama vaktimi çaldın yaw :biggrin:
Aklın başına gelmeye başlar,zaman aktıkça su gibi Kara kara başlarsın düşünmeye geleceği Ve de maalesef yitirilmiş geçmişin Yasını tutmak çok yazık Hayat bir film gibi gözlerinden geçer ama Aynı gözler geleceği zor seçer Hayat bir film gibi yaşanır ve biter Filmin sonunda MUTLULUK ya da KEDER HADİ SEN SEÇ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 15059
İtibar Gücü: 1394
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() felç oldum be yaw ii miş bayyaaa
![]() |
![]() |
#7 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 336 Thanked 198 Times in 92 Posts
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1939
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi :
|
![]() Bildigim bir hikaye idi hatirlamak güzel oldu sagol.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2550
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() upsss
![]() |
#9 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2550
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() heehhehehee güzel olmus kanka tşkler...
![]() |
#10 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 332 Thanked 181 Times in 102 Posts
Üye No: 11279
İtibar Gücü: 1784
Rep Puanı : 9245
Rep Derecesi :
|
![]() ilginize teşekkür ederim arkadaşlar bende yıkılmıştım ilk okuduğumda ama başka bir versiyonunu canlı dinlemiştim çok acıklı bir hikaye anlatmışlardı yaklaşık 150 kişi kadardık sonrası malum tabiii
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|