![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 105 Thanked 961 Times in 192 Posts
Üye No: 8550
İtibar Gücü: 2575
Rep Puanı : 60857
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Adamin biri eczaneye girmis ve bir kutu prezervatif istemis.Eczaci kadin sormus:
- Hangi boy olsun? Adam yanitlamis: - Bilmem ki. Bunun üzerine Eczaci kadin adamin fermuarini indirmis ve aletini disari çikarip eliyle bir süre yoklamis. Ardindan kalfaya seslenmis: - Oglum bir kutu orta boy prezervatif getir. Bir süre sonra baska bir adam gelmis ve bir kutu prezervatif istemis. Eczaci kadin yine sormus: - Hangi boy olsun? Adam yanitlamis: - Bilmem ki. Yine kadin fermuari indirip aleti eliyle iyice yoklar ve kalfaya seslenir:i - Oglum hemen bir kutu büyük boy prezervatif getir. Bunlari gören karsi bakkalin çiragi hemen solugu eczanede alir ve bir kutu prezervatif ister, ancak alet büyüklügünü bilmedigini ekler. Eczaci kadin çiragin fermuarini açar, aleti eliyle güzel bir yoklar ve kalfaya seslenir: - Oglum hemen peçete getir!!! --------------------------------oOo----------------------------------- Bir gün çok zengin bir adam bir yarisma düzenlemis ve bir havuza bütün tehlikeli deniz yaratiklarindan koymus . Bu yarismaya da Türkiye'den Temel,bir fransiz bir ingiliz gitmis.Bu zengin adam demis ki bu havuzun bir tarafindan diger tarafina yüzene 1.000.000$ vereceyim. Hiç kimse kabul etmemis bu sefer adam yat vereceyim, kat vereceyim,ev vereceyim ,kadin vereceyim falan ama yinede hiç kimse kabul etmemis bunun üzerine adam ib*e vereceyim demis, o anda Temel atlamis havuza yüzmüs karsi taraftan çikmis herkez sasirmis ama Temel çikar çikmaz nerde o ib*e diye bagirmis.Bunun üzerine ev sahibi Beyefendi ne kadar sabirsizsiniz deyince Temel cevabi yapistirmis. -"Sizin vereceginiz ib*e yi degil beni suya iten ib*e yi ariyorum" -------------------------------------------------------------------------------- Memleketin birinde 3 kere camiye gitmeyeni idam ediyorlarmış. Ama bu arada idam edilmeden önce 3 dileğini yerine getiriyorlarmış. Adamın teki 3 kere gitmemiş. İdam edilmeden önce sormuşlar; -"1. dileğin ne?" Adam; -"Vezirin karısını mikicem" demiş. Vezir: -"Olmaz" dese de padişah; -"Mecbur" demiş. Daha sonra -"2. dileğin ne?" demişler. Adam; -"Padişahın karısını mikicem" demiş. Padişah -"Hayır" demiş. Ama herkes itiraz edince mecbur kalmış. -"Son dileğin ne?" demişler. Adam, bi vezirin g..üne bakıyomuş, bi padisahın. Vezir bakmış g.t elden gidiyo; -"Ben bunu sanki camide gördüm gibi geldi" demiş. Padişah da ordan -"Ne gibisi lan! Yanımda kılıyordu." demiş. ---------------------------------000-------------------------------------------------- Adam arabasiyla daglarda giderken karsisina kirmizi elbiseli biri çikip onu durdurmus ve: - "Ben daglarin kirmizi i.nesiyim çok susadim biraz su verir misin?" demis, adam suyu verip yola devam etmis, ormanlik bir yerden geçerken, yesiller içinde biri çikip onu durdurmus ve: - "Ben ormanin yesil i.nesiyim çok aciktim biraz ekmek verir misin?" demis, adam ona da ekmek verip yola devam etmis, ovaya varmis ve yolun kenarinda duran sari elbiseli biri onu durdurmus ve: - "Ben ovanin sari i.nesiyim üsüdüm de bana bir hirka verir misin?" demis, adam ona da hirka verip yola devam etmis, asfalta çikmis, giderken mavili biri dur isareti yapinca durmus ve pencereyi açip : - "Söyle bakalim asfaltin mavili i.nesi sen ne istiyorsun" - "Ehliyet ve ruhsat..." ---------------------------------oOo---------------------------------- Amerikada bir gun bi kiz partiye gitmis. Annesi kizin evlenmeden once bekaretinin bozulmasini istemiyormus bu yuzden kizina kucuklugunden beri bir gun bir erkek senle birlikte olmak isterse, ona "cocugumuzun adi ne olcak diye sor" demis. Her neyse... Partide bi erkek bu kizi gozune kestirmis, yanina gitmis. icmisler icmisler girmisler yataga. erkek tam iliskiye gircekken kiz "cocugumuzun adi ne olcak?" diye sormus. Erkek sinirlenmis, apar topar giyinmis ve cikmis gitmis. Aradan zaman gecmis ve kiz yine bi partiye gitmis. Yine bi erkek bunu gozune kestirmis ve baslamislar muhabbete. Icmisler icmisler kafa guzel olunca gitmisler yataga. Kiz tam "cocugumuzun adi..." derken cocuk saplamis aleti ve iliskiye girmisler. neyse... isleri bitince kiz yorgun ve mayismis bi sekilde sormus adama "cocugumuzun adi ne olcak?" adamda sakince cikarmis prezervatif`i ve kiza; "eger bunun icinden cikmayi basarirsa adi david copperfield olsun" demis. -------------------------------------------------------------------------------------------- Bir Turk, Japon arkadasinin daveti uzerine Japonya'ya gidiyor.Bir kac gun gezdikten sonra arkadasi onu calistigi fabrikaya goturuyor Teknoloji muazzam. -"Bak" diyor Japon : -"Burada robot yapiyoruz. Su robotlar ogle yemegini hazirlar ve getirir. Sunlar bebek bakar. Sunlar araba bile kullanir." Bizim Turk vatandasi hayretler icinde kalir. Dolastikca gozleri faltasi gibi acilir. Japonya'dan ayrilirken arkadasi Turkiye'ye mutlaka gelmek ve teknolojisini gormek istedigini soyler.Ve o gun gelir. Fakat bizim Turk nereyi gezdirecegini bir turlu bilemez. Dusunur ne gostermeli de altinda kalmamali Japonya'da gorduklerinin. Aklina hamam gelir. Japon ne anlar Turk hamamindan. Alir gotur. Japon'a ilginc gelir. -"Ne oluyor burada?" -"Biz burada insan yapiyoruz" -"Sahi mi ?" der Japon. Bir odanin kapisini acarlar. Iceride bir tellak adamin kolunu ovmaktadir. -"Bak," der bizimki, "burada kollar monte ediliyor." Bir baska odada bacak ovulmaktadir. -"Burada da bacaklar takiliyor". Japon bu sefer hayrette. Diger odanin kapisini acarlar.Iceride bir kadinin ustunde bir erkek, is ustunde. Japon sorar: -"Peki burada ne oluyor?" -"Burada montaj bitmis, delikler aciliyor." ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 4 rahibe ölmüs ve cennet cehennem sinirinda sorgulamaya alinmislar. Sorgulama melegi demis ' simdi herkes sirayla dünyadayken isledigi en büyük günahi anlatsin. Sakin atmayin tespit ederiz. 1. rahibe ben hayattayken bir kere penise dokunmustum parmagimin ucuyla demis melek hangi parmaginla diyince sag elinin isaret parmagini göstermis. Melek: Tamam yavrum simdi git ve günahi isledigin o parmagi yan taraftaki kutsal suya sokarak arin günahlarindan demis. 2. Rahibe ben hayattayken bir kere penisi tutmustum Melek: hangi elinle demis. Sag elini kaldirmis 2.rahibe, melek de ona gidip o elini yandaki kutsal suya sokarak günahlarindan arinmasini ögütlemis. Bu sirada 3. rahibeyle 4. rahibe aralarinda fisildasiyolarmis. Sonra aniden yer degistirmisler. Sorgulama melegi bunu farkederek: 'Bir dakika ne oluyor, siz niye yer degistirdiniz ' diye sorunca daha önce 4. sirada olup 3. siradakiyle yer degistiren rahibe: ' Izin verirseniz, arkadas kutsal suya g.tünü sokmadan ben bi agzimi çalkalayip çikayim efendim... -------------------------------------------------------------------------------
![]() |
#2 |
Forum Müdavimi
Teşekkür Etme: 105 Thanked 961 Times in 192 Posts
Üye No: 8550
İtibar Gücü: 2575
Rep Puanı : 60857
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() bu bomba fikralar gozden kacmis herhalde
![]() |
#3 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 9 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 14585
İtibar Gücü: 1442
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() eline sağlık kardeş harbi bomba fıkaralar
![]() |
#4 |
Geçerken Uğradım
Teşekkür Etme: 21 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 9550
İtibar Gücü: 1425
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() paylaşım için sağol gerçekten acayip güzel fıkralar bu gune kadar nasıl kacırmsım bilmiyorum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 4 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 15228
İtibar Gücü: 1401
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Saol Kankaya
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 15314
İtibar Gücü: 1393
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Bunlar SÜpermİŞ Ya Helal Olsun Elİne SaĞlik
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
tema isteyenlere duyurulur | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 10 | 04-11-2007 12:25 PM |
Polİtİk Ama Coooook Komikk Yarilicaksinizz Gulmekten | kajmersagopa | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-10-2006 02:28 AM |
Yok Bole Komeedi Bsy Ya Gulmekten Kirilicaksiniz | sonsuz19 | Eskiler (Arşiv) | 6 | 09-21-2006 12:15 PM |
mutlaka izleyin gulmekten kopacaksınız | perfect0061 | Eskiler (Arşiv) | 5 | 04-28-2006 04:11 AM |
baylımak isteyenlere özelll | gencsara | Adult eski arşiv | 5 | 04-24-2006 02:44 PM |