![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 132 Thanked 704 Times in 375 Posts
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2065
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Unutamayacaksın
seviyorum bir başkasını desen de yalan! unutamayacaksın beni, unuttum desen de yalan! benim yerime, kim olursa seni soran benim diye sarılacaksın inan! öyle günler gelecek ki, ismimi haykıracaksın, beni uzak uzak yaşayacaksın, sevdiğini sandığın her kişide, beni bulacaksın, unuttum seni deme,unutsan da yalan, bendim seni senden ilk alan, unuttum dediğin koca bir yalan! Stinq |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3939
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
|
![]() hımmm paylaşım için soal
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unutamazsın
Bir soluk kadar yakın Yıldızlar kadar uzak derler sevgi için Uzanırsın, yetişemezsin Yetişirsin, dokunamazsın Dokunursun, vazgeçemezsin Vazgeçersin ama asla UNUTAMAZSIN |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unutamıyorum
Kendime söz vermiştim;unutacaktım maziye ait her şeyi. Zorda olsa kafamdan silecektim,güzel olanı da kötü olanı da. Yüreğime buz gibi bir taş koyup,dostlarımı ve sevdiğimi geride bırakacaktım. Yeni bir hayata rota belirleyip yeniden yaşamayı öğrenecektim. Ama erkek adamda bazen sözünden dönüyor işte. Unuttum demenin bile hatırlamak olduğunu bile bile nasıl unutabilirim ki ! O saniyesini dünyanın en pahalı değerlerine değişmeyeceğim güzel günleri. Dostlarımın bana kattığı yaşama gücünü. Tabi birde meleklerin yeryüzüne indirdiği kar tanesi kadar saf ve temiz sevdiğimi. , Nasıl Unutabilirim ki ! Unutamıyorum! Artık kendime kızıp unut artık bile diyemiyorum. Yüreğim alev alev ne bir ilaç merhem oluyor, Nede gözyaşlarım acımı dindiriyor. Artık biliyorum;unutamıyorum unutamayacağım. Ya dönüp yeniden doğacağım, Ya bitip kahrolacağım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unutamıyorum İşte
Yüreğimde yine bir yangın var ve sen yoksun Biliyorum bitti.Artık yalnızlık var kaderimde Sensizlikle başbaşa can çekişen karanlıklar var Seni getirmiyor bana tek tesellim olan rüyalar. Yoksun artık biliyorum. Ardına bakmadan gittin unutmuyorum. Hep bir umut bekleim günlerce Ama ne günler geçti,ne aylar geçti yoksun. Şimdi başka kollarda başka yüreğinsin Başka eller var avuçlarında,belki aynı sözler dudaklarında... Canımıniçi derdin bıkmadan usanmadan bana Kaderimsin,bırakmam,benimsin derdin,yemin ederdik Ayrılmak yok.Sonuna kadar beraberiz derdik. Hala aynı yeminlermi var dudaklarında söyle Aynı sevmelermi...... Değmezmiş unut,o unuttu,çok mutlu dediler Unutamadım işte,kaç kere denediysem yapamadım. Başkasını sevemedim. Sen benim ilk aşkım,ilk heycanımsın. Belki bir gün başkasını severim ama seni sevdiğim kadar değil. Seni özlediğim kadar değil. Belki alışırım ama unutamam seni. Hep yüreğimde,gözlerimde,hayalimde,rüyalarımda olucaksın. Dudaklarım adını söyliyemediğinde ise son nefesimde olucaksın. Seni çok Sevmiştim Canımiçi..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu gece yine seni haykırdım ıssız sokaklara
Bu gece yine seni haykırdım üstüme gelen duvarlara Söylemediler senin yerini bana Kızdım, kendime de onlara da Senin için her şeyi yaptım Sen bana karşı emekledin Ben sana koşarcasına geldim İstemedin... Yıkıldım ama haberin olmadı İçime gömdüm ama nereye kadar Olmuyor be canım yapamıyorum Senin için atan bir kalp değil Çağlayan bir okyanusum ben... Bilmedin bilemedin Karşıma çıkan herkese sen gözüyle bakıyorum Kimse sen olmuyor, senin gibi olamıyor Nerden çıktın karşıma nerden geldim ben buraya Belki de kaderdi seni karşıma çıkaran Keşke seni karşıma çıkaran o kader Benim olmanı da sağlasaydı Ama olmadı olamadı Şimdi senide içime alıp gidiyorum Kendim kendime yetmesem de Bunu başarmak zorundayım Seni sensiz yaşamaya devam edecek Seni hiç bir zaman unutmayacağım... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2547
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() woow paylasım ıcın saol
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Biliyorum, unutamayacaksın | LeGoLaS | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-29-2008 01:00 AM |
Unutamayacaksın | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-20-2007 11:18 PM |