![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları
![]() |
Görünüm Modları
![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2031
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() Mutluluğun Resmi / Peindre Ou Faire L’amour Yönetmen: Arnaud Larrieu Senaryo: Arnaud Larrieu Oyuncular: Sabine Azéma, Daniel Auteuil, Amira Casar, Sergi López, Philippe Katerine Filmin Türü: Romantik, Komedi Orijinal Adı: Peindre Ou Faire L’amour Müzik: Philippe Katerine Yapım Yılı: 2005 Yapım Ülkesi: Fransa Orijinal Dili: Fransızca Filmin Süresi: 94 dakika Vizyon Tarihi: 02.06.2006 Yeni emekliye ayrılan William (Daniel Auteuil) ve işi ile kocası arasında gidip gelen hayatının monotonluğundan resim yaparak kaçmaya çalışan Madeleine (Sabine Azema) orta yaşlarını sürmektedirler. Rastlantı sonucu karşılarına çıkan bir kır evini yaşam tarzlarını değiştirmek adına satın alan çift, eve yerleşince civarda yaşayan Adam (Sergi Lopez) ve Eva (Amira Casar) çiftiyle tanışır. William ve Madeleine ikilisinin cinsel uyanışlarına vesile olan bu tanışıklık, çiftlerin eş değiştirmeye yönelik cinsel fanteziler gerçekleştirmesine neden olur. Kurallarını bilmedikleri bir fantezi dünyasına adım atmış olsalar da bu durumdan pek de şikayetçi gözükmeyen William ve Madeleine çifti, kapısı aralanmış bu fantezi dünyasında başka çiftlere de yer vererek mutluluğun resmini çizmeye çalışacaklardır...
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() saol kardeş
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Mutluluğun Resmi | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-06-2007 07:57 AM |
Mutluluğun Resmi | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-06-2007 07:57 AM |
mutluluğun resmi bu..işte bu... | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 5 | 12-22-2006 12:57 PM |
Mutluluğun Resmi... | CoolTurk | Eskiler (Arşiv) | 3 | 05-16-2006 09:47 PM |
Mutluluğun Resmi | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 05-02-2006 10:16 PM |