![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 1 Thanked 16 Times in 9 Posts
Üye No: 14603
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 865
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() öncelikle merhabalar arkadaslar Datalarda cok kucuk bir nüans yakaladim ve bunu sizlerle paylasmak istedim tekrar .
assagida anlatacaklarimin aynisini yapin demiyorum. sadece ben yaptim ve yararini gordum. (herhangi bir yanlislik yaparsaniz mesuliyet sizindir) 1- Knight online Web sitesine giris yapiyoruz ve Sifre degistirme bolumune geliyoruz. 2- size Sifrenizi unuttugunuzda sorulmasi gereken soruyu soruyor ve Cevap veriyorsunuz. ardindan 3- old password (eski sifreniz) new password (yeni sifreniz) seklinde iki tane kutu var iste burda yeni sifrenizi 12 karakterden fazla bir bilgi giriyoruz bu 13 veya 14 karakter olabilir ama dikkat edin cok dikkatli bir sekilde yapmaniz gerekmekte Database bunu 13 veya 14 karakter olarak algilayacak. ama 12 karakter yorumlayacak ardindan farzedelimki yeni sifre bolumune : 1234567890123 <-------- yandaki 13 karakteri yazdik . yani 1 tane fazla yazdik normalde 12 karakter gerekli idi . ve sistem onayladi . artik Oyuna girmeye kalktiginizda No Such Registered ID yazacak korkmayin 1234567890123 olan sifrenizin en son 3 yazan rakamini siliyoruz yani sifrenizin ilk 12 karakterini giriyoruz ve oyuna giriyoruz . Konunun riskleri : Bana gore bir riski yok sadece sistemi oturtmak icin biraz terleyebilirsiniz ya yanlis yaparsam diye. Bu esnada 2 guvenlik elde etmis oluyoruz Sifrenizi bilen bir kisi Web sitesine giris yapamiyor CUNKI Web SITESININ SIFRESI FARKLI sifrenizi bilen ve gizli sorunuzuda bilen bir kisi sifrenizi degistirememesi sizcede guzel degilmi ? En azindan sifrenizi bilen bir kisi onlarca kez deneyerek gizlilik sorunuzu bulabilir . ama bu sekilde birakin bulmasini siteye giris yapamaz ! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenS -- 2 Mayıs 2006; |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Zihin sağlığı için harita okuyun | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-05-2008 06:51 PM |
Anti-keylogger v7.4 (knight oynayanlar için bire bir) | firari^^ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-19-2008 04:41 PM |
Ogame Oynayanlar buraya | bugrahan | Eskiler (Arşiv) | 43 | 01-27-2007 03:07 PM |
kadınları anlamak için.müthiş erkekler okuyun | drendo | Eskiler (Arşiv) | 5 | 11-28-2006 12:02 AM |
Anlamini yitiren hersey icin okuyun | charlie | Eskiler (Arşiv) | 5 | 04-08-2006 02:30 PM |