www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-16-2006, 04:10 PM   #1
Promanyak
Geçerken Uğradım

Promanyak Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 71
Üye No: 7926
İtibar Gücü: 1466
Rep Puanı : 1960
Rep Derecesi : Promanyak has a brilliant futurePromanyak has a brilliant futurePromanyak has a brilliant futurePromanyak has a brilliant futurePromanyak has a brilliant futurePromanyak has a brilliant futurePromanyak has a brilliant futurePromanyak has a brilliant futurePromanyak has a brilliant futurePromanyak has a brilliant futurePromanyak has a brilliant future
Talking milli piyangodan büyük ikramiye size cıksa napardınız?

valla ben havayi ye gidip tatil yapar dım biraz ve altımada ferrari cekerdim peki siz ne yapardınız?

รєlєยкเאค

๏ςєคภ-σ¢єαη
ρяσмαηуαк--קг๏๓คภאคк
Promanyak çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-16-2006, 04:14 PM   #2
sonnnefes
ÇaKaL Üye

sonnnefes Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 285
Üye No: 2594
İtibar Gücü: 1969
Rep Puanı : 16049
Rep Derecesi : sonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond repute

lüks bi daire alırdım kendime...
sonnnefes çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-16-2006, 06:34 PM   #3
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3943
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

şuan çalışarak yapmaya çalıştığım şeyleri yapardım...

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-16-2006, 06:41 PM   #4
artemis
Daimi Üye

artemis Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 19
Üye No: 7423
İtibar Gücü: 1670
Rep Puanı : 15598
Rep Derecesi : artemis has a reputation beyond reputeartemis has a reputation beyond reputeartemis has a reputation beyond reputeartemis has a reputation beyond reputeartemis has a reputation beyond reputeartemis has a reputation beyond reputeartemis has a reputation beyond reputeartemis has a reputation beyond reputeartemis has a reputation beyond reputeartemis has a reputation beyond reputeartemis has a reputation beyond repute

walla ben olsam önce annemin babamın önurlerinin uzatılması icin herseyimi verirdim sonra cakalın yukselmesine ve netteki en genis site olmasına yardım ederdim sonra cokk luks 1 triplex ev 1 porsche carera gt2 bi ferrari 250 mollarno alırdım sonra yazlık alırdım 3-4 tane pitbull köpek felan filan sürünmekten kurtulurdum en azından yaa
artemis çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-21-2006, 03:22 PM   #5
ZaNdAR
ÇaKaL Üye

ZaNdAR Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 76
Üye No: 4739
İtibar Gücü: 1706
Rep Puanı : 7362
Rep Derecesi : ZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond repute

ferrari 575 marenello

selametle..

ZaNdAR çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-21-2006, 10:26 PM   #6
the_slow_and_cool
Müstakbel Üye

the_slow_and_cool Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 3960
İtibar Gücü: 1467
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi : the_slow_and_cool will become famous soon enough

ben önce kendime bi yüzüklerin efendisi yüzüğü alırım soora da süper bi titanyum kordon saat,bahçeli ve tek katlı bir villa,mavi gözlü sibirya kurdu,şu anki en iyi bilgisayarı,knight onlinedan gold premium.gerisi de kalsın faize yatırırım.
Old 03-23-2006, 05:27 PM   #7
DHeMLy-CHaY
Forum Kalfası

DHeMLy-CHaY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 547
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3165
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi : DHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond repute

Burayı terk ederdim
DHeMLy-CHaY çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-23-2006, 07:15 PM   #8
Tathar Elanessé
ÇaKaL Üye

Tathar Elanessé Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 145
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2030
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi : Tathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen DhemlyChay
Burayı terk ederdim
güzel cevab,
herhalde işi gücü bırakıp dünyayı gezerdim.....!
Tathar Elanessé çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 06-24-2006, 04:05 PM   #9
nikılıs
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 11489
İtibar Gücü: 1436
Rep Puanı : 170
Rep Derecesi : nikılıs has a spectacular aura aboutnikılıs has a spectacular aura about

yapılacak o kadar çok şey varki bu para yetmeyebilir.
eskiden korsanların mekan tuttuğu adaları gezip görmek isterdim.
sfenksi,piramitleri.
alaskayı.
yeni zelandayı görmek isterdim.
kendime göl ve ormanlık bir arazide süper bir ev yaptırırdım.
bi tane hummer cip alırdım.
ve litrelerce üzüm suyu alırdım.(en sevdiğim meyve suyuda)
nikılıs çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 06-24-2006, 05:54 PM   #10
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3943
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

valla fazla para adamı bozar elimizdekinden oluruz bu bir gerçek sonrada o parayla elimizden gidenleri yerine getirmek için çabalarız..böylece para gider ama aynı ben kala kalırım (

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı