www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-04-2006, 12:32 PM   #1
ultraslan1905
Daimi Üye

ultraslan1905 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 10
Üye No: 3697
İtibar Gücü: 1595
Rep Puanı : 8313
Rep Derecesi : ultraslan1905 has a reputation beyond reputeultraslan1905 has a reputation beyond reputeultraslan1905 has a reputation beyond reputeultraslan1905 has a reputation beyond reputeultraslan1905 has a reputation beyond reputeultraslan1905 has a reputation beyond reputeultraslan1905 has a reputation beyond reputeultraslan1905 has a reputation beyond reputeultraslan1905 has a reputation beyond reputeultraslan1905 has a reputation beyond reputeultraslan1905 has a reputation beyond repute
Varsayılan "Kırdıysam özür dilerim"

Cim Bom'a dönüşü gündemde olan Okan, suskunluğunu bozdu. Taraftarların önceki gün Florya'da yapılan antrenmanda, "Ayağını kırdın, kalbimizi de. Affetmek büyüklüktür, özür dile..." pankartı açarak yeşil ışık yaktığı tecrübeli oyuncu, camiaya hitaben, "Sizleri istemeden kırdıysam, özür dilerim" açıklamasını yaptı. Okan, "Kimseyi üzmek istemedim, ama ben de hata yapmış olabilirim. Galatasaray'da taraftarımızla güzel günler yaşadık. Çok büyük mutlulukları paylaştık. Bunların ardından ayrılışım, onları üzdüğü gibi beni de çok üzdü. İstemeden de olsa taraftarlarımızı üzüp, kırdıysam özür dilerim. Benim için yuvam saydığım Galatasaray'a geri dönmek çok büyük bir onur ve mutluluk olur. Döneceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum ve her şeyin hayırlısını diliyorum" dedi.
Eski başkan Faruk Süren ise yönetimin yarın başlayacak Hollanda kampına götürmek istediği Okan'a kapıların açılmaması gerektiğini savundu. Süren, Okan ve Emre'nin 2001 yılında kulübe para kazandırmadan Inter'e gittiklerini hatırlatıp, "Onları affetmem mümkün değil. Okan dönerse kulüple ilişkilerimi gözden geçiririm" ifadesini kullandı.

Kaynak: Milliyet

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR
TARİHİDE GALATASARAY

ultraslan1905 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-04-2006, 12:54 PM   #2
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

teşekküerler saol

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı