![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 5 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 11719
İtibar Gücü: 1416
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() gemi yolcuğu
Bir grup ingiliz,amerikan ve Türk gemiyle yolculuk ediyorlarmış.Birden şiddetli bir fırtına kopmuş.Geminin batacağını anlayan kaptan hemen yolculara koşup gemiyi boşaltmalarını istemiş.Fakat kimse buna inanmayarak kendini denize atmayı kabul etmemiş. Bir süre sonra bütün yolcuların ölüm tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu gören kaptan hemen bir tayfasını çağırmış. "Git bir de sen dene onları gemiden atlamaya ikna etmeyi" demiş.Tayfa gitmiş ve kısa bir süre sonra geri dönmüş.Kaptan merakla sormuş: -Eee,noldu? -Hepsi atladılar efendim. Kaptan çok şaşırmış: -Nasıl olur,daha demin kıllarını bile kıpırdatmamışlardı.Ne dedin onlara? -Çok kolay.İngilizlere "Sizin gibi soylu insanlar batmak üzere olan bir gemide olmamalılar" dedim. Amerikalılara deniz suyunun insan vücudu için çok faydalı olduğunu söyledim. -Peki ya Türklere ne dedin? -Onlara da "Denize girmek yasak! " dedi farklı Ayaklari çok fena kokardi. Bir gün bir arkadasina, birlikte tiyatroya gitmelerini teklif etti. - Hay hay, dedi arkadasi. Ama eve git, ayaklarini yika ve temiz bir çorap giy. Söz mü? - Söz... Tiyatroya gittiler. Yerlerine oturdular. Aradan bes on dakika geçmeden etrafindakiler mendillerini burunlarina götürmeye basladi. - Hani söz vermistin, dedi arkadasi. - Vallahi degistirdim, dedi ve ekledi: Inanmazsan diye kirlileri de cebime koydum. Iste burada!...- |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3944
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Saol PaylaŞim İÇİn
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
Üye No:
![]() saoll
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Gemide DVDRip (1998) | radical | Adult eski arşiv | 9 | 10-21-2007 05:23 PM |
Gemide | KrieG | Yerli Film | 2 | 03-13-2007 11:15 AM |
ah o gemide bende olsaydım :) | RoStWell | Adult eski arşiv | 4 | 10-05-2006 01:32 AM |
Gemide petrokok zehirlenmesi: 1 ölü / 25 eylül | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-25-2006 05:15 PM |
gemide sex | GeCeLeR | Adult eski arşiv | 117 | 01-14-2006 04:26 PM |