www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 06-28-2006, 08:38 PM   #1
mrb
Banned

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 14603
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 865
Rep Derecesi : mrb is a splendid one to beholdmrb is a splendid one to beholdmrb is a splendid one to beholdmrb is a splendid one to beholdmrb is a splendid one to beholdmrb is a splendid one to beholdmrb is a splendid one to behold
Wink ßaslıca para kasma yolları...(Acıkladım)

Arkadaslar...Bu topicde para kasma yollarını anlatmak istedim.Neden mi?Aramızda son zamanlarda gördüm ki paraya ihtiyacı olan bircok arkadasımız var...İnsallah yardımcı olur.Alıntı değildir.Kendm yazdım.

1) Abyss

Arkadaslar abyss te para kasmak demek icinden parayı toplamak demek değildir.Abyss de para kasılmaz
abyss kasıp satarsınız.İcinden cıkan para cok azdır cünkü.1 hafta boyunca abyss te kasıp satarsanız cidden cok büyük kar a gecmis olursunuz.150-200 Abyss e Shard IB vs. Değisen var .Ve abyss leri toplayıp kırdırıp cıkan item ları upgrade edebilir ya da satabilirsiniz. Ayrıca Provoker warrior olursanız abyss de cok hızlı para ve abyss kasabilirsinz.

2)Boss(Warriorlar icin)

Warirorlar icin en iyi para kasma yolu Boss avlamaktır.Sağlam bir clanınız olursa ve charınızda sağlamsa
BolBol boss kesip item cıkartır ve satarsınız.Bu sekilde cok hızlı para ede edebilirsiniz .

3)Dark Mare(60+ Warriorlar icin)

60 LeveL olan bir warrior un healer bir arkadası varsa aksama kadar DM kesmesi 1 ayda onu milyarder ve item manyağı yapabilir.Her 15 DM den en az 3 tane High class item düsüyo.Bu sekilde cok hızlı para yapabilir warriorlar .

4)Goblin

İste benim tercih ettiğim yöntem!Aksama kadar 150-200 tane Goblin kasıp satarsanız zamanla cok zengin olursunuz.Cok kolay satılıyo zaten Goblinler.Tavsiye ettiğim yöntem bu .

5)Upgrade
Geldin en hızlı ve yüksek para kazandıran bölüme.Oyunda eğer sanslıysanız Upgrade edip item satmanızı tavsiye ederim.Upgrade kücük basıyabilirisniz +7/70 Sword Breaker basıp satarak.Zamanla +8 basıp satarsınız ve sonra Mirage Dagger upgrade edersiniz.Cok para kazandıran upgrade bölümünde gün gelir cok sans sız olursunuz ve cok büyük zararlara girebilirsiniz.6)Pot. Basıp satma(Healer 60+ Priest lar icin)
Healer 60+Priest lar sundriesten fawors yapma kağıdını alıp yanlarına ayriyetten en dandik 45 lik pot. alıyolar
ve tam bilmiyorum.Sanıyorum ki great priest helena ya veriyolar.kac tane 45 lik ve scroll verdiyseniz o kadar 720 HP pot oluyo

7)StoneOfLife(ReZzeR lar icin)

Rezzer olup aksama kadar ölen adamları kaldırıp tas kasabiliriniz.bir tası 19 k dan satar

günde 250 tas kasarsanız=5 m para eder ki bu günde inanılmaz bir kar olur ve hergün aynı kar ı elde edebilirisiniz.

8)Lunar War
Arkadaslar belki biliyosunuzdur.Lunar war olunca arenada her kestiğiniz kisiden 10 k geliyo.Bu sekilde cok hızlı para kasabilirsiniz.Ama charınızın sağlam olması lazım.Kolay gelsin

9)Enchant Scroll...
Arkadaslar kalluga da bulunan ancient ve treant ları keserek Enchant scroll düsürebilirsiniz.Armor Enchant scroll Ancient lardan.Weapon Enchant scroll Treant lardan düser.Treant lar su anda Bug da olduğu icin sadece Armor Enhant Scroll kasabilirsiniz.

10)Ticaret...
Ticaret aynı upgrade gibi cok hızlı ve yüklü miktarda para kazandırır.Piyasayı takip edip item alıp satmanız.Sizi zamanla zengin yapacaktır.Bunu yaparken sabırlı olmanız lazım.Bazen kazık yiyebilirsinz.Ya da aldığınız item dupe cıkabilir.Ama her ne olursa olsun cok iyi bi para kasma yöntemi.
mrb çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
lord_lucan (07-10-2006), morgothh (06-30-2006), TEMPEST (06-29-2006), Zafir_Host (06-28-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 06-28-2006, 09:51 PM   #2
aszx1992
Yeni Üye

aszx1992 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 12
Üye No: 13895
İtibar Gücü: 1409
Rep Puanı : 160
Rep Derecesi : aszx1992 will become famous soon enoughaszx1992 will become famous soon enough

altına alıntı yazmamışın daha önce sanıyorum verilmişti
aszx1992 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-03-2006, 08:25 AM   #3
mrb
Banned

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 14603
Rep Puanı : 865
Rep Derecesi : mrb is a splendid one to beholdmrb is a splendid one to beholdmrb is a splendid one to beholdmrb is a splendid one to beholdmrb is a splendid one to beholdmrb is a splendid one to beholdmrb is a splendid one to behold

kendim yazdım neden alıntı diyeyim ki altına
mrb çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-06-2006, 05:06 PM   #4
polsar
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 15956
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : polsar is on a distinguished road

treatlar nezaman bugdan cıkacak bugün okadar ok salladım biri dahi değmedi
yanına gitsem o beni öldürürdü herhelde bu adalet mi? saol i çalışma
polsar çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-06-2006, 05:10 PM   #5
Snap
Müstakbel Üye

Snap Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 35
Üye No: 15808
İtibar Gücü: 1432
Rep Puanı : 900
Rep Derecesi : Snap is a splendid one to beholdSnap is a splendid one to beholdSnap is a splendid one to beholdSnap is a splendid one to beholdSnap is a splendid one to beholdSnap is a splendid one to beholdSnap is a splendid one to beholdSnap is a splendid one to behold

öncelikle paylasımın için cok saol.. ama artık hayvanların ve boss ların dropları dusuruldu eskiden DM %80 item verirdi şimdi %30 dusuruldu ve bunun baslıca sebebi koxp o yuzden paraya bişe demem ama drop finish..

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı