www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 08-18-2006, 01:46 PM   #1
ugurb
Müstakbel Üye

Teşekkür Etme: 20
Üye No: 3509
İtibar Gücü: 1477
Rep Puanı : 908
Rep Derecesi : ugurb is a splendid one to beholdugurb is a splendid one to beholdugurb is a splendid one to beholdugurb is a splendid one to beholdugurb is a splendid one to beholdugurb is a splendid one to beholdugurb is a splendid one to beholdugurb is a splendid one to behold
Varsayılan SANAL alemde gecek aşk var mıdır?(hoşya gercekte de yok ya)

ben daha görmedim inanmıyorum bu sabah kızın biri sordu bana msn de bana aşık mısın diye de evet dedim ama aslnda hayır
ugurb çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-18-2006, 02:03 PM   #2
walsman07
Daimi Üye

walsman07 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 197
Üye No: 15559
İtibar Gücü: 1753
Rep Puanı : 18330
Rep Derecesi : walsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond repute

başımdan geçen hoş bir anı:

bir sitede tanıtım yazısı hoşuma giden bir bayana mesaj yollamıştım.içinde msn de verdim.beni eklemiş.görüşmeye başladık.resim hocası imiş.bir kaç gün boyunca msn de yoğun bir şekilde web cam olmadan görüştük.bi ara web cam isteği yaptı bende kabul ettim.web cam açıldığın da karşımda gördüğüm manzara karşısında şok oldum...hatun bütün ailesini bilgisayar başına toplamış.annesi babası abileri yeğenleri yok yoktu orda..kendimi toparlamam uzun sürdü.allahtan kıbrıstaydılar.neyse tanıştık ailesi ile falan iyice içli dışlı olduk bi kaç günde.tatil bitmeden antalya ya gelmek istediğini söyledi ben kabul etmedim.ailemle tanışmak istiyormuş.ailemin tasvip edeceği bir durum değildi bu.ben araya engeller koydum ve soğuttum.onun çok rahat olması benim tarzım değildi.böylelikle bir macera sona ermiş oldu.
walsman07 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-18-2006, 02:15 PM   #3
storm-girL
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 17135
İtibar Gücü: 1399
Rep Puanı : 974
Rep Derecesi : storm-girL is a splendid one to beholdstorm-girL is a splendid one to beholdstorm-girL is a splendid one to beholdstorm-girL is a splendid one to beholdstorm-girL is a splendid one to beholdstorm-girL is a splendid one to beholdstorm-girL is a splendid one to beholdstorm-girL is a splendid one to behold

Ben sanaLda gerçekten aşık oLdum ama onun umrunda biLe degil şu hesaba giriyorum beni beyeneni ben beyenmem benim beyendigim ise beni beyenmes ...

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı