![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 136 Thanked 223 Times in 167 Posts
Üye No: 7326
İtibar Gücü: 1829
Rep Puanı : 11245
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Fenerbahçe'nin Ganalı futbolcu Stephan Appiah sağlık kontrolünden geçti. Dünya Kupası'nda Gana Milli Takımı ile başarılı maçlar çıkaran ve özellikle İngiltere'den bir çok takımın transfer listesine giren yıldız futbolcu, kupanın ardından tatil için ülkesine gitmişti. Bugün ülkesinden dönen Appiah, Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.
Kontrolün ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Appiah Dünya Kupası'nda oynamanın çok güzel olduğunu belirterek, "Final maçında Fransız futbolcu Zinedine Zidane'nin İtalyan futbolcu Marco Materazzi'ye kafa atarak kırmızı kart görmesini de değerlendirerek, "Futbolda insanlar sinirlendiği zaman böyle şeyler oluyor. İnsan kendini kontrol edemiyor. Materazzi, Zidane'ye küfür etti herhalde. O da ona kafa attı. Ama Zidane çok iyi bir futbolcu, futbolda böyle şeyler oluyor. Aynı şeyi belki ben de yapabilirdim" dedi. Beşiktaş'tan transfer edilen Tümer Metin'le ilgili olarak ise Appiah, "Tümer çok iyi bir futbolcu. Geçen sene şampiyonluğu kötü bir şekilde kaybettik. Bu sene onu geri alacağız. Nobre'nin gitmesine üzüldüm çok iyi oyuncuydu çok iyi bir savaşcıydı. Onunla oynamak çok güzeldi" ifadelerini kullandı. Arsenal başta olmak üzere bir çok takımdan transfer teklifi alan yıldız futbolcu transferiyle ilgili sorulara ise "Fenerbahçe'yle kontratım var. Burada olmaktan mutluyum" yanıtı verdi. ++++++++++++REEEEEEP++++++++++++ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 332 Thanked 181 Times in 102 Posts
Üye No: 11279
İtibar Gücü: 1785
Rep Puanı : 9245
Rep Derecesi :
|
![]() Teşekkürler
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 136 Thanked 223 Times in 167 Posts
Üye No: 7326
İtibar Gücü: 1829
Rep Puanı : 11245
Rep Derecesi :
|
![]() Delikanlılık sonuçta.HElal sana siyah inci
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
O Kadar Tatlı Lolitayı Ben de Bulsam Aynını Yapardım | Mp4cu | Yabancı Adult Videolar | 0 | 11-14-2009 02:45 PM |
kzın yaptığı benim bile çok hoşuma gitti erkek arkadaşım olsa bende yapardım | Irmak88 | Adult eski arşiv | 4 | 02-09-2009 12:15 PM |
07/16/07 - 'Sahne Öncesi Seks Yapardım' | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-16-2007 10:36 AM |
'Sahne Öncesi Seks Yapardım'/15 Temmuz | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-15-2007 02:21 PM |
FlaŞ!! Appy KonuŞtu | alexdesouza20.07 | Eskiler (Arşiv) | 3 | 08-08-2006 02:16 AM |