www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-15-2006, 04:12 PM   #1
kasirga78
ÇaKaL Üye

kasirga78 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 332
Üye No: 11279
İtibar Gücü: 1787
Rep Puanı : 9245
Rep Derecesi : kasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond repute

"Eve Dönmek Çok Güzel"
15 Temmuz 2006 Cumartesi

Fenerbahçemizin Ganalı oyuncusu Stephen Appiah, Dünya Kupası nedeni ile rötarlı olarak geldiği takımımızın Hollanda kampında gelir gelmez moral kaynağı oldu. Oyuncumuz geldiği andan itibaren Futbol Takımımız’ın tüm oyuncuları ile el sıkışıp hasret giderirken, oyuncularımız da takım arkadaşlarına takılmadan edemediler.
Takım arkadaşlarını çok özlediğini her defasında belirten Appiah, kampa mümkün olduğu kadar erken geldiğini söyledi ve ekledi: “Normal şartlarda birkaç gün daha izinim vardı ama ben erken gelmeyi tercih ettim. Gerçi daha da erken gelebilirdim ama eşim buna izin vermedi. Açıkçası benim erken gelme isteğim eşim ile aramda küçük tartışmalara neden oldu. Ama sonunda her evlilikte olduğu gibi orta noktayı bulduk ve ben bir iki gün erken gelmeyi başardım.”

Dünya Kupası’nda olmanın futbolcuya büyük bir aşama sağladığını söyleyen Ganalı oyuncumuz, “Dünya Kupası’nda ilk kez görev aldım. Bu büyük bir arena ve burada gerçekten üst düzey futbol oynanıyor. Dünya Kupası’nda Türkiye’nin olmaması beni gerçekten üzdü. Ama açıkçası Almanya’da o kadar çok Türk vardı ki eksikliklerini hissetmedim. Gerek Fenerbahçeliler gerekse Türkler bana Dünya Kupası’nda çok büyük destek verdiler. Duyduğum kadarı ile bir çok Fenerbahçeli Gana’yı desteklemiş. Zaten Fenerbahçe taraftarını dünyanın her yerinde görmek mümkün. Bu da benim çoğunlukla hiçbir yerde yabancılık çekmememi sağlıyor. Fenerbahçe taraftarı diğer bildiğim tüm takım taraftarından farklı, değişik bir havası var” diye konuştu.

Appiah, yeni teknik direktörümüz Zico ile ilgili olarak ise şunları söyledi: “Zico, bir futbol kahramanı. Bir çoğumuz ona hayran olarak ve onu izleyerek büyüdük. Fenerbahçe’de başarılı olacağına ve Fenerbahçe’yi hak ettiği yerlere çıkartacağına inanıyorum.”

Geçtiğimiz sezon taraftarımıza hak ettikleri başarıları yaşatamadıkları için büyük üzüntü içinde olduğunu söyleyen Appiah, geçtiğimiz sezonu taraftarımıza unutturacaklarını söyledi ve ekledi: “Geçen yıl taraftarımız bize büyük destek verdi ancak biz onların hak ettiği başarıları onlara yaşatamadık. Ancak bunu telafi edeceğiz. Ben geçen sene son maçta yaşadığım üzüntüyü çok zor atlattım. Maç bittiğinde sahaya adeta yığıldım kaldım. Çünkü bir yıl boyunca onca çalışmanın, mücadelenin ve taraftarımızın verdiği desteğin karşılığı bu olmamalıydı. Ama taraftarımıza şu sözü verebiliriz artık. Geçtiğimiz sene yaptığımız hataları tekrarlamayacağız, her zamankinden daha hırslı ve mücadeleci olacağız. Sahada sergilediğimiz performansı ve başarıyı herkes görecek ve taraftarımız hem Fenerbahçe olmaktan hem de sahada mücadele eden biz futbolculardan bir kez daha memnun kalacak. Bu yıl gibi önemli bir yılı tüm camiaya büyük mutluluklar yaşatarak tamamlamak istiyoruz. Kimse endişelenmesin 100. yılımız tam bir şölen olacak.”

Hep Destek Tam Destek
Ne Kupa Büyüklüğü Ne Şampiyonluk
Sevdamıza Kimse Engel olamaaz
Bazen Hüzün Vardır Bazen Mutluluk
FENERBAHÇE sevgisinin Adı Konamaz
kasirga78 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-15-2006, 04:31 PM   #2
ege10
ÇaKaL Üye

ege10 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 336
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1942
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi : ege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond repute

Tesekkürler paylasimin icin.
ege10 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-15-2006, 05:51 PM   #3
aLeMDaR
Guest

Üye No:

paylaşım için saol
Old 07-15-2006, 05:54 PM   #4
servikal
Daimi Üye

servikal Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 21
Üye No: 11391
İtibar Gücü: 1598
Rep Puanı : 4582
Rep Derecesi : servikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond repute

paylaşım için saol

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı