www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-01-2005, 06:09 PM   #1
NEONS
Banned

NEONS Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 46
Üye No: 4310
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 5560
Rep Derecesi : NEONS has a reputation beyond reputeNEONS has a reputation beyond reputeNEONS has a reputation beyond reputeNEONS has a reputation beyond reputeNEONS has a reputation beyond reputeNEONS has a reputation beyond reputeNEONS has a reputation beyond reputeNEONS has a reputation beyond reputeNEONS has a reputation beyond reputeNEONS has a reputation beyond reputeNEONS has a reputation beyond repute

Temel'in Arabası
Temel Dursun'a arabasının öyküsünü anlatıyordu: 'Bir gün otostop yapiyordum ki önümde, bu arabayla, mini etekli güzel bir bayan durdu ve beni arabasına aldı. Bir süre gittikten sonra kadın arabayı kuytu bir köşeye çekti. Mini eteğini iyice yukarı çekip, dudaklarini ıslattı ve "Benden ne istersen alabilirsin" dedi, ben de arabasini aldim. Dursun : İyi etmişsin Temel, zaten mini etek sana hiç yakismazdi.
NEONS çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 12-01-2005, 06:10 PM   #2
Misyoner
Guest

Misyoner Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 30
Üye No: 916
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 5544
Rep Derecesi : Misyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond repute

fıkralara taşındı
Misyoner çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı