![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 40 Thanked 217 Times in 103 Posts
Üye No: 3837
İtibar Gücü: 1664
Rep Puanı : 11661
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Ben
senden önce ölmek isterim. Gidenin arkasından gelen gideni bulacak mı zannediyorsun? Ben zannetmiyorum bunu. İyisi mi,beni yaktırırsın, odanda ocağın üstüne korsun içinde bir kavanozun. Kavanoz camdan olsun, şeffaf, beyaz camdan olsun ki içinde beni görebilesin Fedakarlığımı anlıyorsun vazgeçtim toprak olmaktan, vazgeçtim çiçek olmaktan senin yanında kalabilmek için. Ve toz oluyorum yaşıyorum yanında senin. Sonra, sen de ölünce kavanozuma gelirsin. Ve orada beraber yaşarız külümün içinde külün ta ki bir savruk gelin yahut vefasız bir torun bizi ordan atana kadar... Ama biz o zamana kadar o kadar karışacağız ki birbirimize, atıldığımız çöplükte bile zerrelerimiz yan yana düşecek. Toprağa beraber dalacağız. Ve bir gün yabani bir çiçek bu toprak parçasından nemlenip filizlenirse sapında muhakkak iki çiçek açacak : biri sen biri de ben. Ben daha ölümü düşünmüyorum. Ben daha bir çocuk doğuracağım Hayat taşıyor içimden. Kaynıyor kanım. Yaşayacağım, ama ,çok, pek çok, ama sen de beraber. Ama ölüm de korkutmuyor beni. Yalnız pek sevimsiz buluyorum bizim cenaze şeklini. Ben ölünceye kadar da Bu düzelir herhalde. Hapisten çıkmak ihtimalin var mı bugünlerde? İçimden bir şey : belki diyor. NAZIM HİKMET daha önce verildiyse affola...
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 62 Thanked 123 Times in 86 Posts
Üye No: 7445
İtibar Gücü: 1594
Rep Puanı : 7162
Rep Derecesi :
|
![]() verıldıyse bile önemı yok bence.sonucta hatırlattın bızlere,emeğine sağlık teşekkürler
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 34 Thanked 787 Times in 309 Posts
Üye No: 13564
İtibar Gücü: 2104
Rep Puanı : 40019
Rep Derecesi :
|
![]() Emeğine Sağlık arkadaşım...
![]() |
#4 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 15 Thanked 26 Times in 19 Posts
Üye No: 16217
İtibar Gücü: 1506
Rep Puanı : 9314
Rep Derecesi :
|
![]() eline emegine sağlık.. tşkler...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 56 Thanked 263 Times in 109 Posts
Üye No: 3856
İtibar Gücü: 1665
Rep Puanı : 13488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() eywallah kardess teşekkürler
:::YURTTA KALIYORUM BAZEN CEVAP VEREMEM ::: .::: SCORPIONKING2 :::. . .:: NightmareOfSpike :::. . .::: P4TOS :::. .:::EMEGE SAYGI LÜTFEN :::. HER EMEĞE BİR DEĞER BİR SAYGI İÇİN LÜTFEN KONU HAKKINDAKİ YORUMLARIMIZI YAZALIM SAYGI DUYULAN EMEK , DEVAMLI PAYLAŞIM DEMEKTİR ![]() http://img144.imageshack.us/img144/4804/scorpionrm4.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Üye No:
![]() paylaşım için teşekkürler
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Merak ediyorum Senden önce yaşıyormuydum | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-16-2008 09:36 AM |
öyle yalnızlıklar gördümki senden önce | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-14-2008 08:17 PM |
Senden Önce Senden Sonra | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-10-2007 06:41 PM |
Ölmek İsterim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-07-2007 07:33 AM |
Ölmeden Önce Ölmek | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-07-2007 07:32 AM |