![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Sanirim Ben Sana AŞik Oldum!!!
İlk sözlerin beni benden aldı.Öyle anlamlar yüklüydi ki;bazen dondurma yiyen çocuk sevincinde, Hele bazen sana yazdığımda öyle bir his kaplıyorki içimi hem bir şeyler anlatmak istermiş gibi telaşlı,hem uyku sersemi gibi suskun oluyo sözlerim sana karşı .Çok kes senin anlamını kağıta dökmek istedim.Tükenen kurşun kalemler tanığımdır inan.Bir yapabilsem ,bir başarabilsem seni sana bir anlatabilsem.Bazen düşünüyorumda kimler gözlerinin içine bakarsa baksın göremeyecek benim gördüğümü... Öyle anlatıyorsunki kendini bana,önce ürperiyorum,sonra korkuyorum,yavaş yavaş başımı öne eğiyorum;..Kısa bir süre düş;denizlerde barınaksız bir tekne gibi oradan oraya savruluyorum.Tekrar başımı kaldırıp sana yazmaya devam ediyorum ve görüyorum ki hafiften hafife seyeriyor serseri kurşunun hedefi.Bazen de öyle bir şeyler yazıyorsunki ,Öyle yerlere gidiyorumki,orası renklerin adını unuttuğum yer.Ve artık hayatımda sadece sözlerin var.Bir türlü aşamıyorum bu yanlızlığı .Boşuna değil bu çaba,anladım umudun elbet açacak.Bir çok şey var aramızda adı saklı olan.Bir uçurum gibi.Ama korkmuyorum bu uçurumların bizi ayıracağından.Çünkü bilmiyorum ancak uçurumlar birleştirir,yüksek tepeleri.Geleceği kapadım,inkar ediyorum hayallerimi sarkıttığım uçurumdan... Bazen öleyimmi?Kalayımmı mi?diye soruyorum kendime ve ben kalmayı tercih ettim.Aynalara daha çok bakar oldum artık,saçlarımı daha çok tarıyorum .Çiçek isimleri ezberlemeye başladım.Şiirler yazdım.Gece gökyüzüne baktım,dua ettim yıldızlar kaymasın , sevenler ayrılmasın diye.aşk sarkıları dinler oldum.her yere adını kazır oldum,her bulduğum yere şiirler yazıyorum.İnsanların sorunlarına çözüm arar oldum,saçma sapan güler,dans eder her şeyden zevk alır oldum. Bazen neydi beni bu kadar değiştiren acaba diye soruyorum kendime..ve sonunda cevabı buldum SANIRIM BEN SANA AŞIK OLDUM!!!
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() Teşekkürler...
|
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 34 Thanked 787 Times in 309 Posts
Üye No: 13564
İtibar Gücü: 2107
Rep Puanı : 40019
Rep Derecesi :
|
![]() Teşekkürler...
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 136 Thanked 223 Times in 167 Posts
Üye No: 7326
İtibar Gücü: 1831
Rep Puanı : 11245
Rep Derecesi :
|
![]() teşekkürler....
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bu Defa Sahİden Bİttİk Sanirim. :( | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-23-2008 12:31 AM |
( tek sana susuzdum tek sana aç , başım sanki dağ başı tek sana muhtaç | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-11-2008 06:21 PM |
AŞik OlmuŞtum Sana | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-09-2008 12:22 PM |
AŞik Oldum | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-28-2007 07:30 PM |
GÜney Sahİllerİ BaŞka SÖze Gerek Yok Sanirim... | RoStWell | Adult eski arşiv | 4 | 04-26-2007 06:20 AM |