![]() |
|
Yerli Diziler Tüm Yerli Dizileri Burada Bulabilirsiniz. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 49 Thanked 443 Times in 153 Posts
Üye No: 7515
İtibar Gücü: 1884
Rep Puanı : 23286
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() Baron, Kurtlar Vadisi'ni eleştirdi Denizli’ye giden tiyatro sanatçısı Zafer Ergin, ‘Baron’ rolünü oynadığı Kurtlar Vadisi dizisini eleştirdi, dizinin toplumu olumsuz etkilediği iddia etti. Deniz Türkali ile birlikte oynadığı ‘Kuklacı’ adlı oyunu sahnelemek için Denizli’ye gelen Zafer Ergin, ‘Kurtlar Vadisi Irak’ filmini yer bulamadığı için izleyemediğini söyledi. Ergin, Denizli Kültür ve Sanat Vakfı’nın organizasyonuyla Denizli’de sahnelenen oyuna sponsor olan Erpa Özel Sağlık Hastanesi Diyaliz Merkezi’ni ziyaret edip, hastalarla sohbet etti. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Zafer Ergin, Kurtlar Vadisi dizisinin topluma zarar verdiğini iddia ederek, “Toplum Polat Alemdar kimliğine bürünmeye çalışıyor. Lacivert takım elbiseli, elinde tespihle Polat havasında binlerce, hatta milyonlarca insan bu diziyi izliyor'' dedi. Ergin, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kurtlar Vadisi dizisindeki yaşanan olaylarda gerçekte yaşanan olaylardı, kişiler her ne kadar hayali dense de toplumdan alınan gerçek kişilerdi. İlk bölümlerin reytingi düşüktü, ancak halka damardan girilince izlenme oranı birden arttı. Dizide yaşanan olaylarda gençlere kötü örnek olundu. Ben de bu nedenle diziden ayrılma kararı aldım. Kurtlar Vadisi Irak filmini izlemek için fırsat bulamadım, fırsat bulduğumda ise yer bulamadığım için izleyemedim. Kurtlar Vadisi dizisinde sıkıntı yaratan sahneler de oldu.'' Ergin, Kurtlar Vadisi dizisinin toplumu çok etkilediğini, kendisini gerçek baron sananların bile olduğunu söyledi. Ünlü tiyatrocu, “Beni gerçek baron sananlar oluyor. Haraç vermek isteyenler, gittiğim yerde yediğim yemeğin, bindiğim taksinin parasını almak istemeyenler oluyor. Tamam insanların ilgi göstermesi güzel, ama topluma kötü örnek olduğumuzu düşünüyorum'' dedi. Ergin, bir havaalanında yaşadığı ilginç olayı anlatırken çantasına traş makası koyduğunu, X- Ray cihazından geçerken kadın polis memurunun tedirgin olduğunu, makası gördüğünü başka bir polise söylediğinde ise “Başına bela mı alacıksın? Karşındaki Baron'' yanıtını aldığını söyledi. İki polis arasındaki bu diyaloğa güldüğünü belirten Ergin, kapkaç terörüne de değinerek “Ülkemizde yeni bir ticari faaliyet olan, kapkaç terörü diye bir şey çıktı. Gece rahat rahat gezmeye çıkamıyorum. Zorla para isteyenler oluyor. Dört korumayla geziyorum'' dedi. Ergin, ardından korumayla gezdiği açıklamasının espri olduğunu söyledi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 184 Thanked 378 Times in 209 Posts
Üye No: 16754
İtibar Gücü: 2370
Rep Puanı : 53099
Rep Derecesi :
|
![]() çok komik yaw
![]()
Arkadaşlar LÜTFEN yorum ve teşekkürlerinizi bize çok :smile: görmeyin :smile: Saygılar "sparki" GS Fan Clup için tıklayın Cakal.Net Upload Film Arşivi için tıklayın Hepsini kendimiz yükledik. Linkler silinmeden doya doya indirin... Şifre sorunlarınız için özel mesaj atabilirsiniz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 34 Thanked 787 Times in 309 Posts
Üye No: 13564
İtibar Gücü: 2106
Rep Puanı : 40019
Rep Derecesi :
|
![]() Paylaşım İçin Teşekkürler...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Voltran gerçek oluyor | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-14-2008 04:34 AM |
Robocop gerçek oluyor | Spy_MasteR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-07-2007 09:28 AM |
Gülmek İsteyenler Buraya Gelsin Ama gerçek bunlar... | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-29-2006 03:45 PM |
Tesla'nın rüyası gerçek oluyor /17Kasım | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-17-2006 02:45 PM |
Forumdaki Hayatını Gerçek Hayatına Karıştırınca Neler Oluyor | sentaur | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-25-2006 12:58 PM |