![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 11 Thanked 23 Times in 8 Posts
Üye No: 13745
İtibar Gücü: 1420
Rep Puanı : 1160
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() çok uzun zaman once duymuştum bu fıkrayı ama beni hala gulumsetebiliyor oyuzden ekledim siteye
Aganin biri dunyayi gezip goreyim demis. >Her yolculugundan sonra koyluyu, > >kahvede etrafina toplayip, > >gezip gorduklerini anlatirmis ki marabasinin da vizyonu genislesin. > >Yine bir yolculuk sonrasi kahvede koylusunu etrafina toplamis. Koylu >baslamis > >sormaya > > > >- Agam bu sefer nere getti? > >- Afrike ye getmisem > >- Agam efrike de ne yaptin? > >- Safari ya cikmisem. > >- Hele bu sefari ne ola ki? > > > >- Hele arabaya biniysen. > >Araziye ovaya cihiysen,nerde bi heyvan goriysen, pesinden arabayi suriysen. > >Heyvana yetisip tufek ile vuriysen. > >- Agam sen hic heyvan vurdiin? > >- Heee vurdim > >- Ne vurdin? > >- Zebra vurdim > >- Agam hele bu zebra ne ola ki? > >- Esegi biliysen? > >- Hee.. > >- Aha, esegin siyah beyaz cizgili olani > >- Abov..Agam baska ne vurdin? > >- Zurefa vurdim. > >- Hele bu zurefa ne ola ki? > >- Esegi biliysen? > >- Hee.. > >- Aha, esegin bacaklari iki metre, boynu 3 metre olani > >- Abov..Agam baska ne vurdin? > >- Gergedan vurdim. > >- Hele bu gergedan ne ola ki? > >- Esegi biliysen? > >- Hee.. > >- Aha, esegin derisi biraz kalin olani, bir de burnunda iki tane boynuz >vardir > >- Abov..Agam baska ne vurdin? > >- Kobra vurdim? > >- Agam bu kobra ne ola ki? > >- Esegi biliysen? > >- Hee. > >- Esegin aleti biliysen? > >- Heee > >- Aha, onun 4 metre olani. Ama esek yoktir
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 34 Thanked 787 Times in 309 Posts
Üye No: 13564
İtibar Gücü: 2105
Rep Puanı : 40019
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Paylaşım İçin Teşekkürler...