![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 15 Thanked 26 Times in 19 Posts
Üye No: 16217
İtibar Gücü: 1505
Rep Puanı : 9314
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() tek başımayım şu an,önümde bir bardak gazoz.yanımda pencere açık.dışarısı karanlık gece.tıpkı içim gibi.sen gittiğinden beri benim için hergün karanlık aslında..en son (o) gün güneşi gördüm ben.sonra bir daha o güneş hiç doğmadı benim için... karanlıkta kaldım.korkarım ben ama karanlıktan bilirmisin?bilmezsin tabi..umursamazsın zaten!umursamadında..öylece bırakıp gittin.gitmen gerekirdi tabi,mecburdun anlıyorum.senin ışığın o taraftaydı çünkü,burda değildi,hiç olmadı... ama karanlıkta bıraktığın kişiyi hiçmi merak etmedin?niye soruyorumki?etmedin tabi..!sananeydiki ondan!sen artık ışıktaydın ya,karanlıktakilerin senin için bir önemi yok nede olsa.. ama ben yolumu bulamıyorum burda,önümü göremiyorum.belkide bu yüzden önüme gelene sataşıyorum,çıkışıyorum,kırıyorum kalpleri,senden öğrendiğim gibi.. bir kez gelsen,şöyle arada sırada..bir görsem önümü ne var ne yok,ki çarpmadan yürüyebileyim.arada bir aydınlatsan dünyamı...zaten o kadar küçük bir dünyam varki..İnan aydınlanması hiçde zor değil! bazen senin ışıkta olduğunu bilmekte yetiyor bana.diyorumki o ışıkta,o mutlu...o zaman biraz bende seviyorum.o zaman buralar sanki biraz aydınlanır gibi oluyor,biraz..sonra gene kararıyor ama,gene başlıyor hiç bitmeyen gece... biliyorum gelmiceksin bir daha,biliyorum bir daha ışığım olmayacaksın...belki bir gün gelirsin buralara ama o zamanda beni bulamazsın..çünkü ebedi karanlığıma gömülmüş olurum ki o zamanda senin ışığın yetmez artık bana,çok geç... boşuna nefes tüketiyorum,boşuna yoruyorum kendimi..gelmiceksin biliyorum...sen ışığında mutlusun,bende karanlığımda mutlu olmaya çalışırım..çalışırım,ama bilmiyorum bu karanlıkta daha fazla ne kadar yaşarım............ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 34 Thanked 787 Times in 309 Posts
Üye No: 13564
İtibar Gücü: 2103
Rep Puanı : 40019
Rep Derecesi :
|
![]() Paylaşım İçin Teşekkürler...
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 336 Thanked 198 Times in 92 Posts
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1938
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi :
|
![]() Sagolasin ellerine saglik.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Üye No:
![]() Teşekkürler...
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bir bahar sabahı beni terk edip gittin | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-22-2008 04:42 PM |
Bırakıp gittin beni, bu kadar kolay mıydı unutmak | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-14-2008 08:23 PM |
Yıllarca beni sensiz bıraktın | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-13-2008 01:46 PM |
Beni önce esir edip kendine sonra bırakıp gittin | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-11-2008 06:29 PM |
Solan Bir Çiçek Bıraktın | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-15-2007 11:09 AM |