www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-16-2006, 07:41 PM   #1
blAcksmith
Bağımlı Üye

blAcksmith Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 278
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2460
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi : blAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond repute

Telefonu yatağın üzerine bıraktım.Aslında temiz sayılırdım,terlememiştim bile, ama yinede görüşmediğimiz o kadar zamandan sonra,aklındaki halimden çok daha bakımlı olup onu şaşırtmak istediğim için gittim güzel bi banyo yaptım.hafif bi parfüm buldum evde elimin ayarı pek olmadığı için her zaman ayı gibi sıktığımı bildiğimden parfümü havaya sıkıp içinden havadaki kokunun bi kere içinden geçtim.fena olmadı gibime geldi.çıkmadan önce holdeki aynaya baktığımda arı kovanı modeli iğrenç bakımsız kıvırcık saçlarım dışında her şey iyi göründü gözüme.hatta yamuk burnum bile diğer günlerden daha güzel göründü

“ ya dedi trafik vardı,yoksa valla geç çıkmadım” dedi.saçlarını uzatmış,bide galiba koyu bi renge mi boyamış nedir acayip tatlı olmuş.”yok be nolcak bende geciktim,iyi oldu yani” dedim.yemek sipariş ettik,ben en pahalısı neyse onu söylemeyi yine bişey sandım.bide şarap tadıp onayladık.o böyle şeylere bayılıyordu biliyorum.etkilenmemesi mümkün değildi.tam sevdiği gibi hazırlamıştım bence her şeyi.hatta bardakları doldururken,seneler önce onun bana öğrettiği gibi şarap şisesini artistik bi hareketle döndürdüm.”hehe unutmamışsın” gibi bir cümle beklerdim bunu yaparken ama o sırada manzaraya bakıyordu.bari ellerimin titreyişini görsün diye titremeyi biraz abarttım.gözlerini manzaradan çekmedi.çok sinir bozucuydu.şişeyi bardağa daha sesli çarptırınca bu defa bakar sandım ama o elini çantasına uzatıp telefonunu çıkardı.işlerin kötü gitmeye başladığını zaten karşıma oturduğu anda hisseder gibi oldum(burnum yamuk olduğu için insanların karşısına oturmayı sevmediğimi bilirdi çünkü) ama işte bu….
Bu telefon olayı başıma gelebilecek en kötü şeydi.telefonun ekranına uzun uzun baktı,artık hangi alternatif giyimli komik eğlenceli adamdan geldiyse mesajları gülümseyerek hatta solarına doğru dudaklarını aralamış şekilde gülerek okudu.çok bozuldum.hemen çıkarttım telefonu.benimkide kaliteli bişeydi.ve işte “1 mesaj alındı” sırıttım koymuştum boruyu çünkü.intikamın verdiği hazla o mesajın sahibini bi süreliğine askıya alıp okumadan aleti geri koydum cebime.

Dersleri iyiymiş okuluna alışmış kalabalık bi arkadaş grubu varmış.bi ara geceleri dışarı çok çıkarmış ama artık sıkılmış ama şu aralar biraz sıkılmış.abisimi nasılmış.iyiymiş askere gitmiş gelmiş oda.benim ablam nasılmış ?? a pardon ablamın adı neymiş? Ohaa nasıl unutmuş olabilirmiş ya?meltem miymiş neymiş? A garip onın aklında ekin diye kalmışmış

“hadi yaa yumurta yemiyo muydun?hiç mi yemiyosun”
“ee tabi yemezdim ya unuttun mu ağzıma bile koymuyorum ne zamandır.biz beraberkende yemezdim yani.”
“ ay ne bileyim ersin iki sene geçti aradan”

iki sen bana hala hardalla elma dilim patates sevdiğini unutturmamıştı.ne renk çorap sevdiğinide bilirdim.ya da ne bileyim kaldırımın neresinde yürümeyi sevdiğini sorsunlar hemen göstereyim.beynime kaydedip dondurduğum ,işte kaldırımın tam orasında el ele yürürkenki bi kareyi gözümün önüne getirdiğim anda son darbeyi indirdi
“sizin semtin adı neydi?”

yemeği bitirip kalktık.kalbim yada yüreğim artık hangisi daha organ ismiyse sanki yanmış kül olmuş altında diğer organlar olmasa aşağı doğru ökülecek ordanda göbek deliğimden toz halinde püskürecek.benimle ilgili minicik detayların hiç birini korumamış.koruyamamış mı ? yok direk korumamış işte.

Harbiyeden taksim meydanına yürürken iki kere mesaj geldi.ikisinide okuyup cevap yazdı.bunu yaparken biraz iyi hissetmem için” üüff bu çocukta sıktı artık” bile demedi.mesajı atanı tahmin etmeye çalıştım.kaç sene önce “arkadaşız sadece yaa” dediği berk midir nedir o geldi aklıma.hatta birde mesajı canladırdım aklımda”nbr güzellik?bittimi senede birgün olayı: )) chok iyi yaw,arada takılmak lazım böle eski günner hesabı.ehuhe napchan gelchen mi?peyotedeyiz hadi atla gel melikelerde burada” gibi bişeymiş gibi geldi.sonra bişeyler içmeyi teklif ettim.”ya arkadaşlara sözüm var ayıp olur” dedi.neyse seni görmek iyi oldu saol geldiğin için dedim.hafif bi gülümsemeyle bay bay yaparak istiklaldeki kalabalığa karıştı elinde telefonla.

Yürürken cebimden telefonu çıkarttım.” Aha 1 mesaj alındı” yazıyodu.o an kısa bir süreliğinede olsa yemek sırasında gelen mesajı aklımdan çıkarmış olduğum için bu mesajın az önce telefonu çantasından çıkaran ondan geldiğini umdum.”seni çok özlemişim,gel yaa” yazabilirdi mesela.mesajı okudum
“aveadan yaza özel sürpriz! Candan erçetin yada rober hatemonun yepyeni şarkılarını dinlemek için 3131e sarki dinle yaz gönder”

alıntı ve gerçektir

teşekkürler ersin karabulut
"BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin..

BeşiktAşımız ile ilgili son haberler

Moderator başvurusu için tıklayın
blAcksmith çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
CLuber (07-16-2006), nikty (07-16-2006), ultraslangonen (07-20-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 07-16-2006, 08:00 PM   #2
CoolTurk
ÇaKaL Üye

CoolTurk Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 34
Üye No: 13564
İtibar Gücü: 2104
Rep Puanı : 40019
Rep Derecesi : CoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond repute

Paylaşım İçin Teşekkürler...

αѕαℓєт вσу∂α ∂єgιℓ ѕσу∂α σℓмαℓı,
ιη¢єℓιк вєℓ∂є ∂єgιℓ ∂ιℓ∂є σℓмαℓı,
∂σgяυℓυк ѕσz∂є ∂єgιℓ σz∂є σℓмαℓı,
gυzєℓιк уυz∂є ∂єgιℓ уυяєктє σℓмαℓı.
BursaSpor
CoolTurk çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-16-2006, 08:13 PM   #3
ege10
ÇaKaL Üye

ege10 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 336
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1939
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi : ege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond repute

Tesekkür ederim paylasimina.
ege10 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-16-2006, 10:51 PM   #4
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2550
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

tesekurlerrr
Old 07-20-2006, 10:37 AM   #5
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

teşekkürler
CaKaLBoT çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-20-2006, 11:27 AM   #6
ege10
ÇaKaL Üye

ege10 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 336
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1939
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi : ege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond repute

Tesekkürler güzel paylasimin icin.
ege10 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-20-2006, 03:32 PM   #7
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

yşk...paylaşım için...
Old 07-20-2006, 09:35 PM   #8
aLeMDaR
Guest

Üye No:

Teşekkürler...
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı